Filmek - mozi-dvd.hu

A kezdő

Dátum: 2015. szeptember 15. kedd, 10:16
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Vígjáték
A kezdő (The Intern)
A 70 éves Ben Whittaker (Robert De Niro) rájön, nem fog tudni megélni nyugdíjából, ezért jelentkezik egy online divatmagazin gyakornoki állására.

A kezdő mozipremier

The Intern

amerikai film (2015)
vígjáték
12 éven aluliak számára nem ajánlott!
Jules Ostin (Anne Hathaway) egy menő online divatcéget vezet, ahol a mai kor kihívásainak megfelelően ezerrel pörög a tempó. A komoly cég, az egyenlő esélyek jegyében gyakornoki programot hirdet, de egy jelentkezőre még ők sem készültek fel. Az állásra jelentkezik a 70 éves, megözvegyült Ben Whittaker (Robert De Niro) és a kezdeti meglepetés után, hogy esélyt kapjon, Jules felveszi az ugyan korosodó, de stílusos megjelenésű férfit. Ettől kezdve kénytelenek eltűrni egymás nyakasságát, szeszélyeit, különböző szokásait egészen addig, míg lassan a legbizalmasabb barátokká válnak és Jules ráébred hogy többet nyert a férfival mint egy gyakornok segédet.

Nancy Meyers, a nagysikerű Mi kell a nőnek? és a Minden végzet nehéz rendezőjének új vígjátéka, Anne Hathaway és Robert De Niro főszereplésével.
A kezdő (The Intern) Robert De Niro és Anne Hathaway
A kezdő (The Intern) magyar plakát
Szereplők: Anne Hathaway, Robert De Niro, Rene Russo, Adam DeVine, Zack Pearlman, Nat Wolff, Wallis Currie-Wood, Anders Holm, Drena De Niro, Andrew Rannells, Christine Evangelista
Rendező: Nancy Meyers
Forgatókönyv: Nancy Meyers
Operatőr: Stephen Goldblatt
Vágó: Robert Leighton
Zene: Theodore Shapiro
Látványtervező: Kristi Zea
Jelmez, kosztüm: Jacqueline Oknaian
Producer: Suzanne McNeill Farwell, Nancy Meyers
Stúdió: Waverly Films, Warner Bros.
Forgalmazó: InterCom
Hossz: 121 perc
Korhatár: 12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb
Mozipremier: 2015. szeptember 24.