Filmek - mozi-dvd.hu

Szűkölő kamaszkor

Dátum: 2015. október 19. hétfő, 13:16
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Vígjáték
Szűkölő kamaszkor (Short Skin - I dolori del giovane Edo)
Edoardo most tizenhét éves és mint minden kamasznál tombolnak a hormonok, de a szexuális felfedezésben meggátolja kellemetlen fitymaszűkülete.

Szűkölő kamaszkor mozipremier

Short Skin - I dolori del giovane Edo / Short Skin

olasz film (2014)
vígjáték
16 éven aluliak számára nem ajánlott!
Edoardo (Matteo Creatini) most tizenhét éves, és ha a hormonok nem jelentenének számára elég nyomást, környezete még tovább sulykolja bele azt az érzést, hogy minden a szex körül forog. Az egyetlen nehézség a szűz fiú számára, hogy fitymaszűkülete van, amely meggátolja őt a szexuális felfedezésben.
Edoardo családjával együtt – a folyton civakodó szüleivel, valamint csipkelődő húgával – Pisa közelében, egy tengerparti nyaralóban vakációzik. A fiú szerencsére elég indokot talál, hogy kitegye a lábát a házból, hogy például gyerekkori barátjával, Arturóval (Nicola Nocchi) lógjon. Arturo annyira szüzessége elvesztésének megszállottja, hogy mindent megpróbál a cél elérése érdekében, még fizetni is hajlandó lenne érte, és természetesen barátját is efelé terelgeti. Edoardo gátlásainak leküzdésében segítségére lesz a szomszéd unokájának, Biancának (Franscesca Agostini) az érkezése, aki mindig is tetszett a fiúnak.

Duccio Chiarini bemutatkozó nagyjátékfilmje intim közelségbe hozza a felnőtté válás témáját egy kamasz fiú szemével. A Szűkölő kamaszkorban lágy komikum és drámai mélység ötvöződik egy hiteles, sokszor megmosolyogtatóan őszinte történetben.
Szűkölő kamaszkor (2014) olasz film
Szűkölő kamaszkor (2014) plakát
Szereplők: Matteo Creatini, Nicola Nocchi, Francesca Agostini, Mariana Raschillá, Bianca Ceravolo, Michele Crestacci, Bianca Nappi, Crisula Stafida, Francesco Acquaroli
Rendező: Duccio Chiarini
Forgatókönyv: Duccio Chiarini, Ottavia Madeddu, Miroslav Mandic, Marco Pettenello
Operatőr: Baris Ozbicer
Vágó: Roberto Di Tanna
Látványtervező: Ilaria Fallacara
Jelmez, kosztüm: Ginevra De Carolis
Producer: Duccio Chiarini, Babak Jalali
Stúdió: La Régle Du Jeu, Asmara Films, Redigital
Forgalmazó: Mozinet
Hossz: 86 perc
Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb
Mozipremier: 2016. február 11.