Mozifilmek
Új esély (New Chance) dráma
Márk élete tökéletesnek tűnik, remek állása, gyönyörű felesége, szép háza van, ám egy nap mindent elveszít és élete darabokra hullik.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Új esély

New Chance

magyar film (2015)
keresztény, dráma
12 éven aluliak számára nem ajánlott!
Amikor az életed darabokra hullik, mikor minden remény szertefoszlik. Kihez fordulhatsz? Egy film, amely motivál, bátorít és erőt ad amikor reményed se marad, hogy felülkerekedj az élet viharain!

Miller Márk (Mesterházy Gyula) élete tökéletesnek tűnik. Remek állása, hatalmas háza, gyönyörű felesége (Waleska Latorr) és lánya van. Amiről mások csak álmodnak, számára az valóság. Azonban egyik pillanatról a másikra történik valami ami mindent megváltoztat. Egy nap a főnöke közli vele, hogy a cégük a csőd szélén áll, így elbocsájtják. Márk irigylésre méltó élete kártyavárként dől össze. Nem tudja fizetni a számláit így elveszíti az autóit, a házát és a feleségével való kapcsolata is tönkremegy. Mindent megtesz, hogy megállítsa ezt a folyamatot, de rá kell ébrednie, hogy a saját erejéből képtelen helyrehozni a dolgokat. Mindent elveszít ami valaha fontos volt számára, de közben rátalál Istenre. Ezután megváltoztat valamit, amitől olyan dolgok történnek, melyekre soha nem számított.

Egy debreceni fiatalember, Czeily Tibor keresztény drámája, Mesterházy Gyula és Waleska Latorre főszereplésével, melyet debreceni helyszíneken forgattak. Az Új esély amerikai stílusjegyei nem véletlenek, a tengerentúlra szánták, de hazai premierje is lesz. Magyarországon ez az első keresztény motivációs film, mely a készítők szavát idézve: hitet, reményt, erőt, és bátorítást nyújt mindazoknak, akik ma nehézségekkel, anyagi gondokkal, emberileg megoldhatatlan helyzetekkel néznek szembe.
Új esély (New Chance) plakát
Szereplők: Mesterházy Gyula, Waleska Latorre, Linka Péter
Rendező: Czeily Tibor
Forgatókönyv: Czeily Tibor
Operatőr: Gárdonyi Norbert
Vágó: Czeily Tibor
Zene: Grósz Arthur Valentin
Producer: Czeily Tibor, Klein László
Stúdió: Pasaréti Filmstúdió
Forgalmazó: Czeilyfilm
Hossz: 102 perc
Korhatár: 12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2015. november 19.

Új esély (New Chance) szinkronos előzetes

Hasonló filmek

  • Ehhez a cikkhez: Új esély jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek