Filmek - mozi-dvd.hu

Neveletlen hercegnő 2.

Dátum: 2005. április 26. kedd, 10:35
Rovat: DVD filmek
Kategória: Romantikus film
Mia (Anne Hathaway) hercegnő kijárta a gimnáziumot és elindul Genoviába, hogy eleget tegyen hercegnői kötelezettségeinek. A nyárra Lilly (Heather Matarazzo), legjobb barátnője >>>

Mia (Anne Hathaway) hercegnő kijárta a gimnáziumot és elindul Genoviába, hogy eleget tegyen hercegnői kötelezettségeinek.
A nyárra Lilly (Heather Matarazzo), legjobb barátnője is elkíséri. A hercegnő jól veszi az akadályokat, egészen addig, míg kiderül: a vártnál előbb kell királynővé koronázni, ahhoz pedig Genovia törvényei szerint Miának először is egy férj kell...
A világszerte - így nálunk is - rendkívül népszerű regénysorozat második kötetét is rengeteg szeretettel, rengeteg romantikával és még több humorral vitte vászonra a jól ismert alkotógárda. A Neveletlen hercegnő sorozat újabb része jó szórakozást ígér mindenkinek, aki szereti a tündérmeséket és aki szeret nagyokat kacagni!

A neveletlen hercegnő vidám és kalandos története folytatódik, és visszatér a teljes stáb! Itt van újra a rendező, számos romantikus vígjáték-legenda atyja, a Micsoda nő! alkotója, Garry Marshall, természetesen a címszerepet alakító bájos Anne Hathaway sem hiányozhat, és a még mindig gyönyörű, élő filmlegenda, Julie Andrews is újra vállalta a felkérést!

Neveletlen hercegnő 2. - Eljegyzés a kastélyban
Princess Diaries 2 - Royal Engagement, The
amerikai film 2004
romantikus, vígjáték, családi
Szereplők:
Anne Hathaway
Julie Andrews
Hector Elizondo
John Rhys-Davies
Heather Matarazzo
Caroline Goodall
Rendező: Garry Marshall
Operatőr: Charles Minsky
Zene: John Debney
Gyártó stúdió: Walt Disney Pictures
Forgalmazza: InterCom
Hivatalos honlap
Hossz: 115 perc

DVD Információk:
Hang: 5.1
Szinkronok: angol, magyar
Feliratok: angol, magyar, cseh, szlovák
Kép: 1.85:1
DVD Extrák:
audiokommentár(ok)
bakiparádé
így készült - dokumentumfilm
játék
kimaradt jelenet(ek)
videoklip

DVD Premier: 2005 Április 21.