Mozifilmek
Blinky Bill - A film (Blinky Bill the Movie)
Egy bátor kis koala, Blinky Bill élete legnagyobb kalandjára készül, amikor a hatalmas ausztrál vadonban apja keresésére indul.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Blinky Bill - A film

Blinky Bill the Movie

ausztrál film (2015)
animációs
6 éven aluliak számára nem ajánlott!
Blinky Bill a legmenőbb és legvagányabb koala az egész vadonban. A kis kalandor arról álmodozik, hogy felfedező édesapja nyomdokaiba lépve egyszer majd elhagyja szülőföldjét, Zöld Völgyet, és bejárja a vadregényes ausztrál vidék különleges teremtményekkel teli világát. Blinky az egyetlen, aki hisz abban, hogy megtalálhatja Bill papát, aki a Fehér Sárkányok tengerét kutatva tűnt el a Sivatagban és sosem tért vissza.
A tettre kész Blinky egy nap rejtélyes jelre bukkan, ami az első nyom lehet elveszettnek hitt édesapjához. Maga mögött hagyja a biztonságot nyújtó Zöld Völgyet, és nekivág az ismeretlen Sivatagnak. Útja során megismerkedik az állatkertben nevelkedett, kissé félénk koalalánnyal, Mogyorócskával és a nagy dumájú galléros gyíkkal, Jackóval. A kis csapatnak nemcsak a hatalmas ausztrál vadon minden veszélyével kell szembenéznie, de még egy könyörtelen vadmacska bosszújával is meg kell birkóznia. A lenyűgöző tájakon megtett izgalmas út, a különleges élőlényekkel való találkozás és a megannyi váratlan kaland egyre jobban összekovácsolja a három jóbarátot és semmi sem állíthatja meg őket céljuk elérésében.. Blinky pedig egyre biztosabb abban, hogy meg fogja találni imádott édesapját.

Végre a mozikban is találkozhatunk a világ legaranyosabb koalájával, Blinkyvel. A nagysikerű ausztrál rajzfilm, TV filmsorozat után, a kis hős most a mozivásznakat is meghódítja! Dorothy Wall története a kis koala kalandjairól 1930-ban jelent meg először Ausztráliában egy gyerekeknek szóló mesekönyv-sorozatban, majd 1990-es évek elején 78 részes TV-sorozatot is készítettek és Mindenki nagy kedvence, az ausztrál nemzeti szimbólumként is emlegetett Blinky Bill a mai napig töretlen népszerűségnek örvend.
Blinky Bill - A film (Blinky Bill the Movie) animációs film
Blinky Bill - A film (Blinky Bill the Movie) plakát
Szereplők/Hangok: Ryan Kwanten, Toni Collette, David Wenham, Robin McLeavy, Rufus Sewell, Richard Roxburgh, Barry Humphries, Deborah Mailman, Barry Otto, Tin Pang
Rendező: Deane Taylor
Író: Dorothy Wall
Vágó: Simon Klaebe
Zene: Dale Cornelius
Producer: Barbara Stephen
Stúdió: Flying Bark Productions
Forgalmazó: Freeman Film
Hossz: 93 perc
Korhatár: 6 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2015. november 19.

Blinky Bill - A film (2015) szinkronos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek