Mozi-dvd.hu oldalunkat nem fejlesztjük tovább, szerepét átveszi a filmek1.hu weboldal melyet az alábbi linken érhetsz el:

Filmek1.hu

A mozi-dvd.hu-n eddig elérhető tartalom jelentős része elérhető lesz a filmek1.hu weboldalon is, de komoly felhasználóbarát fejlesztéseket hajtottunk végre az oldalon, emiatt a filmek frissítése az új platformra időigényes, így szíves türelmeteket kérjük.

Ami viszont pozitív, a legújabb filmeket már megtaláljátok az új weboldalon. A régebbi megjelenésű filmeket pedig napi szinten pótoljuk.

A film információs portált, mint ahogy eddig is hobbiból csináljuk, de igyekszünk a kor technikai követelményeinek eleget tenni, és korszerű egy kattintásos kereséssel egyszerűbbé tenni a filmek közötti kereséseket.

A filmek1.hu portálon egy kattintással kereshetsz gyártási év szerint, műfaj és főkategória szerint, premier dátum szerint (heti és havi és éves megjelenési bontásban), és megtalálhatod kedvenc filmjeid szavazatok szerinti rendezésben is. A film adatlapokon elérhetőek a film előzetesei, film poszterek, plakátok képek, a szereplők és alkotók adatlapjai.

További felhasználóbarát fejlesztések is előkészületben vannak, de most első a film adatlapok frissítése, amit gőzerővel igyekszünk pótolni.

Mi a célunk? Egy könnyen használható, egy kattintásos film és filmes személy kereső létrehozása (Csak úgy hobbi szinten :) mert szeretjük a filmeket!)

Film ajánlás: Küldd el levélben!

című film cikk elküldéséhez add meg a következő adatokat:
Neved:
E-mail címed:
Barátod neve:
Barátod e-mail címe: