Filmek - mozi-dvd.hu

Dínó tesó

Dátum: 2015. november 04. szerda, 13:06
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Animációs
Dínó tesó (The Good Dinosaur)
Légy részese egy izgalmas utazásnak a dinoszauruszok világába, ahol egy Arlo nevű Apatosaurus, összebarátkozik egy kicsi, de annál bátrabb ember gyerekkel.

Dínó tesó mozipremier

The Good Dinosaur

amerikai film (2015)
animációs, kaland
6 éven aluliak számára nem ajánlott!
A Pixar legújabb animációs alkotása a Dinó tesó azzal a kérdéssel játszik el, hogy mi történt volna, ha az aszteroida, mely örökre megváltoztatta az életet a Földön, elkerüli bolygónkat és a hatalmas dinoszauruszok nem halnak ki? A nagy kaland középpontjában egy Arlo nevű Apatoszaurusz áll, aki különös barátra tesz szert, amikor megismerkedik az apró, de annál bátrabb ember gyerekkel. Miközben egy titokzatos és zord vidéken vándorolnak, Arlo megtanul szembenézni félelmeivel és megtudja, hogy mire képes valójában.

Az Agymanók című nagy sikerű produkciójuk után, a Pixar alkotói most elhoznak egy új világot, amely dacol a kihalással. Vár rád a dinoszauruszok világa és egy különös, örökre szóló barátság!
Dínó tesó (The Good Dinosaur) animációs, kaland
Dínó tesó (The Good Dinosaur) magyar plakát
Szereplők/Hangok: Raymond Ochoa, Jeffrey Wright, Steve Zahn, A.J. Buckley, Anna Paquin, Sam Elliott, Frances McDormand, Marcus Scribner, Jack Bright, Alan Tudyk, Peter Sohn Rendező: Peter Sohn
Forgatókönyv: Meg LeFauve
Zene: Jeff Danna, Mychael Danna
Producer: Denise Ream
Stúdió: Pixar Animation Studios, Walt Disney Pictures
Forgalmazó: Fórum Hungary
Hossz: 100 perc
Korhatár: 6 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb
Mozipremier: 2015. december 3.