Mozifilmek
Káosz karácsonyra (Love the Coopers)
Charlotte (Diane Keaton) csak egy tökéletes karácsonyra vágyik, ám ahol a több generációs Cooper család összegyűlik, ott előbb-utóbb kitör a káosz!

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Káosz karácsonyra

Love the Coopers

amerikai film (2015)
vígjáték
12 éven aluliak számára nem ajánlott!
Egy család sem tökéletes és erre Cooper-ék a legjobb bizonyíték. Karácsony varázslatos ünnepén a Cooper család is összegyűlik és hálát adnak...hogy évente csak egyszer kell ezt átélniük!

Charlotte Cooper (Diane Keaton) a tökéletes karácsonyról álmodik, amikor esik a hó, sül a pulyka, illatoznak a sütemények, és boldog egyetértésben összegyűlik az egész család. Mindent el is követ ennek érdekében, csak egyvalamivel nem számol: a családtagokkal. Mert ahol négy generáció gyűlik össze, ott előbb-utóbb kitör a káosz!
Charlotte és Sam Cooper (John Goodman) negyven éve házasok, és a szeretet ünnepén ők látják vendégül az egész rokonságot. Lányuk, Eleanor (Olivia Wilde) csinos, okos és meglehetősen frusztrált, mert még nem sikerült megtalálnia a tökéletes pasit. Szülei nagy meglepetésére beállít egy jóképű idegennel (Jake Lacy), akit a reptéren kért meg, hogy játssza el a vőlegénye szerepét. Charlotte fia, Hank (Ed Helms) egyedülálló apaként próbál kislánya mellett helytállni, inkább kevesebb, mint több sikerrel. Húga, a kleptomániás Emma (Marisa Tomei) pedig a tökéletes karácsonyi ajándék keresése közben se tud leállni, emiatt a karácsonyt kis híján rács mögött tölti.
De nem hiányozhat a nagy családi örömünnepélyből Sam kissé már szenilis nagynénje, Fishy néni (June Squibb), Charlotte bűbájos apja, Bucky (Alan Arkin), aki karácsonyi ajándékként egy kedves fiatal pincérnőt (Amanda Seyfried) visz haza.
Lehet tökéletes az ünnep ennyi tökéletlen emberrel az asztalnál? Egy biztos: humorban, fényekben és nagy érzelmekben nem lesz hiány. A nagy karácsonyi Cooper-teszthez pedig a behavazott Pittsburgh biztosít varázslatos hátteret.

Jessie Nelson a Nevem Sam rendezőjének fergeteges karácsonyi filmje, igazi sztárparádéval!
Káosz karácsonyra (2015) vígjáték
Káosz karácsonyra (Love the Coopers) magyar plakát
Szereplők: Diane Keaton, John Goodman, Olivia Wilde, Ed Helms, Amanda Seyfried, Marisa Tomei, Anthony Mackie, Michelle Veintimilla, Alan Arkin, Jake Lacy, Alex Borstein, Krista Marie Yu, June Squibb, Timothée Chalamet, Quinn McColgan
Rendező: Jessie Nelson
Forgatókönyv: Steven Rogers
Operatőr: Elliot Davis
Vágó: Nancy Richardson
Zene: Nick Urata
Látványtervező: Beth A. Rubino
Jelmez, kosztüm: Hope Hanafin
Producer: Brian Grazer, Michael London, Jessie Nelson, Janice Williams, Diane Keaton
Stúdió: CBS Films, Groundswell Productions, Imagine Entertainment
Forgalmazó: Freeman Film
Hossz: 105 perc
Korhatár: 12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2015. december 10.

Káosz karácsonyra (Love the Coopers) szinkronos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek