Mozifilmek
Száva - A szív harcosa (2015) animációs film
Száva, a bátor fiú útnak indul, hogy megmenthesse édesanyját és a falu lakóit az ördögi hiénák uralmától és közben barátokra is lel.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Száva - A szív harcosa

Savva. Serdtse voyna / Savva. Heart of the Warrior

orosz film (2015)
animációs, kaland, fantasy
6 éven aluliak számára nem ajánlott!
Egy távoli vidéken egy kis erdei faluban éldegél Száva, a 10 éves fiúcska az édesanyjával. A vidék egykor a fehér farkasok védelme alatt állt, de mikor az állatok az emberek ellen fordultak, egy varázsló átokkal sújtotta őket, amit csak egy hős lovag tud megtörni. Egy nap hiénák támadnak a lakókra, de a vakmerő Szávának sikerül elmenekülnie a vadonba. Itt találkozik egy fehér farkassal Hómancsal, aki szerint a hegyekben élő hatalmas erejű varázsló egyik rettenthetetlen harcosa képes lenne megmenteni Száva faluját és kiszabadítani a foglyul ejtett lakókat, köztük a fiú édesanyját is. Útra kelnek miközben további barátokra lelnek, egy vicces rózsaszínű szőrmók Pöfi, egy elvarázsolt báró Puszedli és a varázsló bájos lánya személyében, így együtt indulnak tovább, hogy megtalálják a lovagot, ám ehhez keresztül kell verekedniük magukat a gonosz három fejű majomkirálynő, Mama Jozee hadseregén. Útjuk során számos veszéllyel kell szembenézniük, de barátai segítségével Száva felfedezi önmagában azt az elszánt, bátor lovagot, aki megmentheti a falut és az egész világot. Mert ha teljes szívéből hisz a győzelemben, semmi sem állíthatja meg.
Száva - A szív harcosa (2015) orosz animációs mese
Száva - A szív harcosa (2015) poszter
Szereplők/Hangok: Olga Seryabkina, Konstantin Khabenskiy, Armen Dzhigarkhanyan, Grigoriy Leps, Mikhail Galustyan, Natalya Ionova, Lolita Milyavskaya, Fedor Bondarchuk, Sergey Garmash, Sergey Shnurov, Leonid Barats, Mariya Kozhevnikova
Rendező: Maksim Fadeev
Forgatókönyv: Aleksandr Chistyakov, Maksim Fadeev, Gregory Poirier
Vágó: Yulia Pisarenko
Zene: Maksim Fadeev
Producer: Aleksandr Chistyakov
Stúdió: Art Pictures Studio, Glukoza Production
Forgalmazó: Freeman Film
Hossz: 85 perc
Korhatár: 6 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2015. december 17.

Száva - A szív harcosa (2015) szinkronos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

Heti mozipremierekMozifilmekMozipremierek