Filmek - mozi-dvd.hu

Nagytudásúak 2.

Dátum: 2015. november 30. hétfő, 15:12
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Vígjáték
Nagytudásúak 2. (Les profs 2 / Serial Teachers 2)
Franciaország legalkalmatlanabb tanárai megmentették a legrosszabb gimnáziumot. Idén Anglia legjobb iskolájában fognak tanítani.

Nagytudásúak 2. mozipremier

Les profs 2 / Serial Teachers 2

francia film (2015)
vígjáték
12 éven aluliak számára nem ajánlott!
A Nagytudásúak visszatérnek, méghozzá őfelsége titkosszolgálatában! Miután visszahozták a sírból Franciaország legrosszabb diákjainak eredményeit, a világ legtehetségtelenebb tanárai a brit birodalom segítségére sietnek: a királynő unokáját, Vivienne-t és osztálytársait kell tanítaniuk, ugyanakkor a nemzet jövője érdekében, a angol oktatási módszereket is el kell lesniük. A korona jövője még soha nem volt ennél rosszabb kezekben.
A tanerő abban bízik, hogy ha mínuszt mínusszal szorzunk, pozitívot kapunk: épp ezért magukkal viszik a renegát diákot, Boulard-t is a hírhedt elitiskolába, Haorwthfulssba. Csakhogy semmi nem alakul a terv szerint. A francia légió képtelen felülkerekedni a brit diákokon, sőt a hercegnő beleszeret a békába - vagyis Boulard-ba! A hét mesterlövész mindent belead, de talán a csoda is kevés lenne, hogy kimásszanak ebből a gödörből. Mert ahol a szív diktál, ott a királynő sem parancsolhat...

Pierre-Francois Martin-Laval a Nagytudásúak sikere után, most elkészítette a folytatást, melyben a felelőtlen tanerő, most Angliában köt ki és a brit diákokon kell felülkerekedniük.
Nagytudásúak 2. (Les profs 2 / Serial Teachers 2) francia vígjáték
Nagytudásúak 2. (2015) magyar plakát
Szereplők: Kev Adams, Isabelle Nanty, Didier Bourdon, Pierre-Francois Martin-Laval, Arnaud Ducret, Stefi Celma, Raymond Bouchard, Fred Tousch, Gaia Weiss, Tom Hudson, Eric Lampaert
Rendező: Pierre-Francois Martin-Laval
Író: Erroc, Pica
Forgatókönyv: Pierre-Francois Martin-Laval, Mathias Gavarry
Operatőr: Régis Blondeau
Vágó: Thibaut Damade, Claire Fieschi
Zene: Matthieu Gonet
Látványtervező: Franck Schwarz
Jelmez, kosztüm: Eve-Marie Arnault
Producer: Romain Rojtman
Stúdió: Union Générale Cinématographique (UGC), Les films du premier, TF1 Films Production
Forgalmazó: Cinetel Kft.
Hossz: 92 perc
Korhatár: 12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb
Mozipremier: 2015. december 31.