• Életrajz: A zarándok - Paulo Coelho legjobb története
Mozifilmek
A zarándok - Paulo Coelho legjobb története
A már híres író egy számára szervezett ünnepségre utazik, de eltéved és korábbi zarándoklata helyszínén találja magát, ahol újraéli a múltját, fiatal korát.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

A zarándok - Paulo Coelho legjobb története

Nao Pare na Pista: A Melhor História de Paulo Coelho / The Pilgrim: The Best Story of Paulo Coelho

brazil, spanyol film (2014)
életrajzi, zenés, dráma
16 éven aluliak számára nem ajánlott!
Paulo Coelho brazil írót mindenki ismeri, azt azonban kevesen tudják, hogy műveinek fő inspirációs forrása a saját élete, ami pedig izgalmasabb, fordulatosabb és meglepőbb, mint amilyet az írói képzelet létre tud hozni.
A már híres író egy számára szervezett ünnepségre utazik, de eltéved és pontosan a korábbi zarándoklata helyszínén találja magát, ahol mintegy metaforikus időutazás által újraéli a múltat, a saját történetét.
A fiatal Paulo Rock and Roll történelmet írt Brazíliában, megszökött az őrület karmaiból, flörtölt a halállal, spirituális mélységekbe merült. Szenvedett és mosolygott a szeretetért és soha nem adta fel legnagyobb álmát, hogy író lehessen. Coelho volt hippi, újságíró, rock sztár, színész, drámaíró, színházigazgató és televíziós programok rendezője is. Majd ez a forgószélszerű életmód véget ért az El Camino-n, a Santiago de Compostela-ba vezető zarándoklattal. Később erről az élményéről számolt be A zarándoklat című, 1987-ben megjelent első könyvében. Következő évben második könyve, Az alkimista meghozta számára a világhírt. A Zarándok egy lenyűgöző történet a mítosz mögött rejlő emberről. A Zarándok egy személyes, hiteles és autentikus életrajzi film, a világ legelismertebb írójáról, aki munkásságával és életével emberek millióinak adott erőt és inspirációt.

Paulo Coelho minden idők egyik legolvasottabb írója. Műveit (30 könyvét) több mint 165 millió példányban adták el. Daniel Augusto filmjéből megismerhetjük a szerző életének történetét, eseményeit melyek inspirálták művei megalkotásában és azt, hogy akkor sem adta fel álmát, hogy sikeres író legyen, amikor mindenki lebeszélte róla.
A zarándok - Paulo Coelho legjobb története (2014) életrajzi, zenés, dráma
A zarándok - Paulo Coelho legjobb története (2014) plakát
Szereplők: Júlio Andrade, Ravel Andrade, Fabiana Gugli, Fabiula Nascimento, Enrique Diaz, Lucci Ferreira, Nancho Novo, Bianca Arman, Larissa Biondo, Rober Bodegas, Poliana Anderle, Theresa Amayo
Rendező: Daniel Augusto
Forgatókönyv: Carolina Kotscho
Operatőr: Jacob Solitrenick
Vágó: Leticia Giffoni
Zene: Pascal Gaigne
Látványtervező: Antxón Gómez
Jelmez, kosztüm: Ana Avelar
Producer: Carolina Kotscho
Stúdió: Babel Films S.L., Dama Filmes
Forgalmazó: Anjou Lafayette
Hossz: 112 perc
Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2016. március 17.

A zarándok - Paulo Coelho legjobb története (2014) feliratos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek