Filmek - mozi-dvd.hu

Kung Fu Panda 3

Dátum: 2016. február 24. szerda, 12:30
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Animációs
Kung Fu Panda 3
Po találkozik elveszettnek hitt apjával, de amikor minden tökéletesnek tűnik, nagy veszedelemmel kell szembenézniük otthonukban.

Kung Fu Panda 3 mozipremier

amerikai, kínai film (2016)
animációs, családi, kaland, vígjáték
6 éven aluliak számára nem ajánlott!
A pandák békés, pocakos lények, és Po valószínűleg fajtája legtökéletesebb példánya. De amikor találkozik elveszettnek hitt apjával, úgy érzi, még sokkal jobb lett körülötte a világ. A két panda együtt kel útra, és vándorol egy csodálatos, védett pandaparadicsomba, ahol csupa kedves, jó fej panda él.
És ez nem mindenkinek tetszik. A gonosz Kai egész Kínában legyőzi a Kung Fu mestereit, és most hőseink lakhelye felé közeleg. Po nem tehet mást, vérző szívvel félreteszi a nudlistálat, és a falujukban lakó barátságos és kedélyes, esetlen és játékos pandamackókat felkészíti a harcra. Különleges edzésmódszerének köszönhetően, a pandák legyőzhetetlen harcosokká válnak.

A DreamWorks Animation nagy sikerű Kung Fu Panda animációs vígjátékának új és fordulatokban gazdag részében a régi, kedves szereplőkhöz néhány új is csatlakozik!
Kung Fu Panda 3 (2016) animációs film
Kung Fu Panda 3 (2016) poszter
Szereplők/Hangok: Jack Black (Po), Angelina Jolie (Tigress), J.K. Simmons (Kai), Jackie Chan (Monkey), Dustin Hoffman (Shifu), Bryan Cranston (Li), Seth Rogen (Mantis), Lucy Liu (Viper), Kate Hudson (Mei Mei), James Hong (Mr. Ping) Rendező: Alessandro Carloni, Jennifer Yuh
Forgatókönyv: Jonathan Aibel, Glenn Berger
Vágó: Clare De Chenu
Zene: Hans Zimmer
Látványtervező: Raymond Zibach
Producer: Melissa Cobb
Stúdió: China Film Co., DreamWorks Animation, Oriental DreamWorks
Forgalmazó: InterCom
Hossz: 95 perc
Korhatár: 6 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb
Mozipremier: 2016. március 17.

Kapcsolódó filmek:

Kung Fu Panda (2008)
Kung Fu Panda 2 (2011)