Mozifilmek
A Vadász és a Jégkirálynő (The Huntsman: Winter's War)
A gonosz testvérek duplán sötét erőket szabadítanak a világra, ezért a száműzött vadászok Eric és Sara elindulnak, hogy megállítsák őket.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

A Vadász és a Jégkirálynő

The Huntsman: Winter's War

amerikai film (2016)
akció, kaland, fantasy
12 éven aluliak számára nem ajánlott!
Sok esztendővel azelőtt, hogy a gonosz Ravenna (Charlize Theron) királynővel végzett volna Hófehér pengéje, Ravenna szó nélkül nézte végig, ahogy a húga, Freya (Emily Blunt) elhagyja a birodalmat, miután szívbemarkoló árulás áldozata lett.
Freya képes jéggé fagyasztani ellenségeit, és az ifjú jégkirálynő évtizedeket töltött egy távoli jégpalotában azzal, hogy halálos vadászsereget képzett ki magának. A vadászok között volt Eric (Chris Hemsworth) és Sara (Jessica Chastain) is, akik nem teljesítették úrnőjük legfőbb parancsát, amely így szól: örökre keményítsd meg szívedet a szerelemmel szemben... Amikor Freya hírét veszi nővére vesztének, összegyűjti megmaradt seregét, hogy hazahozza a varázstükröt az egyetlen varázslónőnek, aki hasznosítani tudja a tükör erejét. Ám miután kiderül, hogy Ravennát fel lehet támasztani az arany halálból, a gonosz nővérek duplán sötét erőket szabadítanak az elvarázsolt vidékre. Seregük legyőzhetetlen... hacsak a száműzött vadászok nem tudnak összefogni Ravenna és Freya ellen...

A Hófehér és a vadász fantasztikus világának újabb része tárul fel előttünk, és tanúi lehetünk, hogyan kapcsolódik össze mélyen és veszélyesen a vadász Eric és Ravenna királynő sorsa. A látványos és izgalmas fantasy főszereplői Cris Hemsworth, Charlize Theron, Emily Blunt és Jessica Chastain.
A Vadász és a Jégkirálynő (2016) Emily Blunt és Charlize Theron
A Vadász és a Jégkirálynő (2016) moziplakát
Szereplők: Charlize Theron, Chris Hemsworth, Emily Blunt, Jessica Chastain, Sam Claflin, Sophie Cookson, Colin Morgan, Nick Frost, Sheridan Smith, Alexandra Roach, Rob Brydon, Mark Haldor, Sarah Sharman
Rendező: Cedric Nicolas-Troyan
Forgatókönyv: Evan Spiliotopoulos, Craig Mazin, Evan Daugherty
Operatőr: Phedon Papamichael
Vágó: Conrad Buff
Zene: James Newton Howard
Látványtervező: Dominic Watkins
Jelmez, kosztüm: Colleen Atwood
Producer: Joe Roth
Stúdió: Roth Films, Universal Pictures
Forgalmazó: UIP-Duna Film
Hossz: 114 perc
Korhatár: 12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2016. április 21.

A Vadász és a Jégkirálynő (2016) szinkronos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek