Filmek - mozi-dvd.hu

Anyák napja

Dátum: 2016. március 13. vasárnap, 06:46
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Romantikus-vígjáték
Anyák napja (Mother's Day)
Három édesanya és egy gyermekét egyedül nevelő férfi különböző története fonódik egybe, ebben a romantikus-vígjátékban.

Anyák napja mozipremier

Mother's Day

amerikai film (2016)
romantikus, vígjáték
12 éven aluliak számára nem ajánlott!
Mi a közös a lobbanékony Sandyben (Jennifer Aniston), a káprázatos ékszereket reklámozó Mirandában (Julia Roberts) és a férjét odaadóan szerető Jesse-ben (Kate Hudson)? Mindhárman édesanyák, és bár a mindennapjaikban egészen más örömökkel és kihívásokkal néznek szembe, anyák napján valamennyien megtapasztalják, mit is jelent édesanyának lenni.
Sandy (Jennifer Aniston) nemrégiben vált el férjétől, a jóképű Henrytől (Timothy Olyphant), és kénytelen megemészteni, hogy az exe egy nála fiatalabb, csinos nőt vet el feleségül. Az új asszony jelenléte nem csupán hiúságában, de anyai érzéseiben is sérti Sandyt. Eszeveszett versengésbe kezd vetélytársával, amíg egy nehéz helyzet rá nem ébreszti, hogy válás ide vagy oda, továbbra is ő a család összetartó ereje.
Mirandával (Julia Roberts) látszólag kesztyűs kézzel bánt az élet, ezer wattos mosolyával amerikaiak millióit csábítja ékszervásárlásra, azonban nagy árat fizetett a karrierjéért. Anyák napja közeledtével senkije sincs, akivel ünnepelhetne, csak lökött ügynöke, Lance (Hector Elizondo). Ám ekkor feltűnik a lánya, akit Miranda még tizenévesen örökbe adott, és akinek minden vágya, hogy végre megismerje vér szerinti édesanyját.
Jesse (Kate Hudson) egy indiai származású férfihoz ment feleségül (Aasif Mandvi), és úgy szégyelli előtte rasszista anyját, Flót, hogy inkább azt hazudja férjének, Russellnek, hogy már nem él. Így aztán amikor Jesse szülei úgy döntenek, hogy meglepik őt és leszbikus testvérét, Gabit anyák napján, Jessenek minden rafinériájára szüksége van, hogy elkerülje a nagy összecsapást.
Az erősebbik nemet Bradley (Jason Sudekis) képviseli, aki szomorúan készül az ünnepre, ez lesz ugyanis az első anyák napja gyermekei anyja nélkül. Még nincs egy éve, hogy özvegyen maradt két lányával, akik miatt olyan kihívásokkal kell szembenéznie, mint a tamponvásárlás és a kamaszkorú hódolók szemmel tartása. És ha ez még nem lenne elég, a környék anyukái is fenik rá a fogukat, miközben ő másra sem vágyik, mint egy kis magányra.

Garry Marshall a Micsoda nő és a Valentin nap rendezője, ismét egy megható és szórakoztató romantikus vígjátékot készített olyan fantasztikus színészekkel a főszerepben, mint Jennifer Aniston, Julia Roberts, Kate Hudson és Jason Sudekis.
Anyák napja (2016) Julia Roberts és Jennifer Aniston
Anyák napja (2016) plakát
Szereplők: Julia Roberts, Jennifer Aniston, Kate Hudson, Jason Sudeikis, Timothy Olyphant, Shay Mitchell, Britt Robertson, Sarah Chalke, Margo Martindale, Jack Whitehall, Jon Lovitz, Aasif Mandvi, Brandon Spink, Grayson Russell
Rendező: Garry Marshall
Forgatókönyv: Tom Hines, Lily Hollander, Anya Kochoff, Matthew Walker
Operatőr: Charles Minsky
Vágó: Bruce Green, Robert Malina
Zene: John Debney
Látványtervező: Missy Stewart
Jelmez, kosztüm: Marilyn Vance, Beverley Woods
Producer: Brandt Andersen, Howard Burd, Daniel Diamond, Mark DiSalle, Mike Karz, Wayne Allan Rice
Stúdió: Aperture Media Partners, Capacity Pictures, Gulfstream Pictures
Forgalmazó: Freeman Film
Hossz: 119 perc
Korhatár: 12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb
Mozipremier: 2016. április 28.