Mozifilmek
Hurok (2016) magyar thriller
A gyógyszercsempész Ádám egy tette tragikus események láncolatát indítja el, de egy váratlan lehetőséget kap, hogy elszúrt életét rendbehozza.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Hurok

magyar film (2016)
thriller
16 éven aluliak számára nem ajánlott!
Ádám illegális gyógyszereket csempész külföldre és azt tervezi, hogy barátnőjével, Annával lenyúlják a következő szállítmányt, megszöknek és új életet kezdenek. Tette azonban tragikus események láncolatát indítja el és Ádám egyik rossz döntés után hozza meg a másikat, melynek áldozatául esik terhes barátnője is. Amikor azonban már minden veszni látszik, váratlanul új esélyt kap a sorstól, hogy helyrehozza maga körül a dolgokat. Ádámnak ebben a furcsa helyzetben kell megpróbálnia helyrehozni az elkövetett hibáit, de úgy, hogy korábbi döntéseinek következményeivel is szembe kell néznie. Vajon képes lesz megtalálni a kiutat, vagy örökre az ördögi hurok foglyává válik?

Madarász Isti első nagyjátékfilmje, nem egy megszokott időutazásos film, inkább ahogy maga jellemzi, időkavarásos-thriller (romantikus elemekkel), melyben a szereplők és a történet időcsapdába ragadva fonódnak egymásba. A Hurok fél nap történéseit fogja össze, amelyben a főszereplő esélyt kap, hogy elszúrt életét rendbehozza, de az időhurok ezt megnehezíti.
Hurok (2016) Anger Zsolt és Száraz Dénes
Hurok (2016) plakát
Szereplők: Anger Zsolt, Martinovics Dorina, Száraz Dénes, Hegedűs D. Géza, Elek Ferenc, Lengyel Péter, Dér Zsolt, Konter László, Réthelyi András, Timkó János, Honti György, Málnai Zsuzsa, Egri Bálint, Andresz Kati, Sztarenki Dóra
Rendező: Madarász Isti
Forgatókönyv: Madarász Isti
Operatőr: Nagy András
Vágó: Kovács Zoltán
Producer: Hutlassa Tamás
Stúdió: Café Film
Forgalmazó: Fórum Hungary
Hossz: 98 perc
Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2016. április 14.

Hurok (2016) előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek