Filmek - mozi-dvd.hu

Rossz szomszédság 2

Dátum: 2016. május 02. hétfő, 15:01
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Vígjáték
Rossz szomszédság 2 (Neighbors 2: Sorority Rising)
Radnerék épphogy megszabadultak rossz szomszédaiktól, amikor egy csapat diáklány költözik a szomszédba, akik még az előző srácoknál is őrültebbek.

Rossz szomszédság 2 mozipremier

Neighbors 2: Sorority Risin

amerikai film (2016)
vígjáték
16 éven aluliak számára nem ajánlott!
Most, hogy Mac (Seth Rogen) és Kelly Radner (Rose Byrne) a második gyermeküket várják, készen állnak arra, hogy megtegyék utolsó lépésüket a felnőttségbe vezető úton, és kiköltözzenek a kertvárosba. Ám amikor már azt hitték, hogy sikerült visszaszerezniük a környéket, és biztonságosan eladhatják a házukat, hogy tovább költözhessenek, kiderül, hogy az új szomszédság egy lány diákszövetség, akik még Teddy (Zac Efron) bandájánál is sokkal zűrösebbek. A Kappa Nu lázadó csajai Shelby (Chloë Grace Moretz) vezetésével megelégelték iskolájuk szexista, szigorú rendszerét, és úgy döntenek, hogy létrehoznak egy házat, ahol azt csinálnak, amit csak akarnak. Amikor Shelby és barátnői, Beth és Nora megtalálják a tökéletes helyet a kampuszon kívül, cseppet sem zavarja őket a féktelen bulizásban az, hogy a ház egy csendes utcában van. Radnerék tehát rákényszerülnek, hogy felvegyék a harcot az új szomszédokkal, és ebbe a harcba bevonják a már jól ismert barátokat, Jimmyt és Paulát, valamint a még jobban ismert csodafegyvert, és egykori ellenségüket: a karizmatikus Teddyt. Ha ő képes az ellenállhatatlan stílusával behatolni a csajbanda fészkébe, akkor a harmincasok győzhetnek. Ám ha azt hiszik, hogy a csajok megadják magukat harc nélkül, akkor alábecsülték az ifjúság találékonyságát és totál eszementségét.

A 2014-ben nagy sikerrel bemutatott Rossz szomszédság című film folytatásában visszatérnek a régi szereplők: Seth Rogen, Zac Efron és Rose Byrne, akik most egy lányszövetséggel küzdenek meg Chloë Grace Moretz vezetésével.
Rossz szomszédság 2 (2016) vígjáték
Rossz szomszédság 2 (2016) moziplakát
Szereplők: Seth Rogen, Rose Byrne, Zac Efron, Chloë Grace Moretz, Selena Gomez, Dave Franco, Ike Barinholtz, Carla Gallo, Lisa Kudrow, Kiersey Clemons, Hannibal Buress, Abbi Jacobson, LL Cool J, Ciara Bravo, Spencer Boldman
Rendező: Nicholas Stoller
Forgatókönyv: Nicholas Stoller, Andrew Jay Cohen, Brendan O'Brien, Seth Rogen, Evan Goldberg
Operatőr: Brandon Trost
Vágó: Zene Baker, Peck Prior, Michael A. Webber
Zene: Michael Andrews
Látványtervező: Theresa Guleserian
Jelmez, kosztüm: Leesa Evans, Emily Gunshor
Producer: Evan Goldberg, Seth Rogen, James Weaver
Stúdió: Good Universe, Point Grey Pictures
Forgalmazó: UIP-Duna Film
Hossz: 91 perc
Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb
Mozipremier: 2016. május 12.