Mozifilmek
Szemfényvesztők 2 (Now You See Me 2)
A Négy lovas újra felbukkan és kénytelenek egy példátlanul nehéz mutatványt végrehajtani, hogy leleplezhessék egy számítógépes guru piszkos üzelmeit.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Szemfényvesztők 2

Now You See Me 2

amerikai film (2016)
akció, vígjáték, thriller
12 éven aluliak számára nem ajánlott!
A négy lovas (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Lizzy Caplan), valamint az előző részben rendőrnyomozóként feltűnő, titokzatos és karizmatikus Dylan (Mark Ruffalo) ismét feladja a közönségnek a leckét, miközben tovább feszegetik a színpadi illúziókeltés határait, és bejárják az egész földtekét.
Egy évvel azután, hogy lóvá tették az FBI-t, és elnyerték a tömegek csodálatát Robin Hoodot idéző nagyszabású mutatványaikkal, az illuzionisták új előadással rukkolnak elő, azt remélve, hogy felfedhetik egy számítógépes guru piszkos üzelmeit.
Látványos eltűnésük mögött ugyanis nem más áll, mint Walter Mabry (Daniel Radcliffe), a zseniális informatikus, aki erőszakkal ráveszi a Lovasokat, hogy egy minden eddiginél veszélyesebb trükköt mutassanak be. Nincs más választásuk, mint végrehajtani egy utolsó, példátlanul nehéz mutatványt, hogy tisztára moshassák a nevüket, és leleplezhessék a háttérben álló géniuszt.

A nagy sikerű 2013-ban bemutatott Szemfényvesztők folytatásában visszatér a menő csapat és egy évvel az első részben történtek után veszi fel a fonalat. Ha azt hiszed már mindent láttál, nézd meg közelebbről a Négy Lovas menő csapatát Woody Harrelsonnal, Jesse Eisenberggel, Dave Francoval és Lizzy Caplannal az élen. A régi szereplőgárdából Mark Ruffalo, Michael Caine és Morgan Freeman is visszatér, akikhez Daniel Radcliffe is csatlakozott. Az első rész csak a kezdet volt. A trükkök még szemkápráztatóbbak és még veszélyesebbek.
Szemfényvesztők 2 (Now You See Me 2)
Szemfényvesztők 2 (2016) moziplakát
Szereplők: Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Dave Franco, Lizzy Caplan, Mark Ruffalo, Daniel Radcliffe, Morgan Freeman, Michael Caine, Sanaa Lathan, Henry Lloyd-Hughes, Jay Chou, Justine Wachsberger
Rendező: Jon M. Chu
Forgatókönyv: Ed Solomon, Pete Chiarelli
Operatőr: Peter Deming
Vágó: Stan Salfas
Zene: Brian Tyler
Látványtervező: Sharon Seymour
Jelmez, kosztüm: Anna B. Sheppard
Producer: Bobby Cohen, Alex Kurtzman, Roberto Orci, Ed Solomon
Stúdió: Lionsgate, Summit Entertainment
Forgalmazó: Freeman Film
Hossz: 115 perc
Korhatár: 12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2016. június 9.

Szemfényvesztők 2 (Now You See Me 2) magyar előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek