Mozifilmek
Rossz anyák (Bad Moms)
Amikor három túlhajszolt, kertvárosi anyuka besokall a napi rutintól úgy döntenek, kimenőt adnak maguknak és felcsapnak rossz anyának.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Rossz anyák

Bad Moms

amerikai film (2016)
vígjáték
16 éven aluliak számára nem ajánlott!

"Kell egy kis áramszünet időnként mindenkinek..."
Anyának lenni nem könnyű feladat. Amynek (Mila Kunis) látszólag tökéletes az élete, csodás otthonában éldegél a férjével, két eminens gyerekével, gyönyörűen néz ki, és a munkahelyén is folyamatosan helyt áll. De egy nap eljön az a pillanat, amikor besokall a napi rutintól, a ráháruló feladatoktól és a szülői munkaközösségben tevékenykedő, túlbuzgó anyáktól.
Két hasonlóan túlstresszelt anyatársával (Kristen Bell, Kathryn Hahn) úgy döntenek, kimenőt adnak maguknak, és vad tivornyázásba kezdenek. Csak egy dolog számít: hogy jól érezzék magukat. Visszatér a régi koleszos csajbulik ideje nagy ivászatokkal, kalóriadús kajálásokkal, hajnalig tartó dumálásokkal. Az iskola makulátlan szülői (Christina Applegate, Jada Pinkett Smith) azonban görbe szemmel nézik a lázadást, és keresztes hadjáratot hirdetnek "felelőtlen" társaik ellen - ám a szabadelvű anyatriót nem kell félteni.

A Másnaposok-trilógiát jegyző szerzőpáros a férfiak után a nőket vette célba! Legújabb fergeteges vígjátékukban, a Rossz anyák-ban ezúttal a szebbik nemen a sor, hogy végre kirúgjon a hámból. A túlstresszelt anyák szerepében olyan komikák bulizzák végig a filmet, mint Mila Kunis, Kristen Bell és Kathryn Hahn, az ellentáborban pedig Christina Applegate és Jada Pinkett Smith foglalnak helyet.
Rossz anyák (Bad Moms) amerikai vígjáték
Rossz anyák (Bad Moms) plakát
Szereplők: Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn, Christina Applegate, Jada Pinkett Smith, Chase Savoie, Megan Ferguson, David Walton, Oona Laurence, Tilton Lipoma, Kesha, Emjay Anthony, Lilly Singh
Rendező: Jon Lucas, Scott Moore
Forgatókönyv: Jon Lucas, Scott Moore
Operatőr: Jim Denault
Zene: Christopher Lennertz
Látványtervező: Marcia Hinds
Jelmez, kosztüm: Julia Caston
Producer: Bill Block, Suzanne Todd
Stúdió: Block Entertainment, STX Entertainment
Forgalmazó: Freeman Film
Hossz: 101 perc
Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2016. augusztus 11.

Kapcsolódó filmek:

Rossz anyák karácsonya (2017)

Rossz anyák (2016) szinkronos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek