Filmek - mozi-dvd.hu

Ütközés

Dátum: 2016. augusztus 17. szerda, 12:33
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Akció
Ütközés (Collide)
Hogy megmenthesse barátnője életét, Casey elvállalja korábbi munkaadójának, hogy lenyúl egy kábítószer szállítmányt, de minden balul sül el.

Ütközés mozipremier

Collide

angol, német film (2016)
akció, thriller
16 éven aluliak számára nem ajánlott!
Casey (Nicholas Hoult), a fiatal amerikai turista Németországban beleszeret Juliette-be (Felicity Jones), a szintén Európában utazgató amerikai lányba. Amikor a lányt halálos betegséggel diagnosztizálják, vissza kell térnie a múltjához, hogy pénzt szerezzen a kórházi számlákra. Casey-nek nem marad más választása, mint felkeresni korábbi munkaadóját, a kábítószercsempész Gerant (Ben Kingsley), aki pénzes melót ajánl: le kell nyúlnia egy értékes kábítószer szállítmányt. A rablás azonban nem a terv szerint alakul és a szállítmány tulajdonosa, a német drogbáró Hagen (Anthony Hopkins) elkapja Casey-t, akinek az utolsó pillanatban mégis sikerül meglógnia. Veszett tempójú autós üldözés veszi kezdetét a német autópályákon, hogy Casey megmentse saját bőrét és Hagen emberei előtt eljusson Juliette-hez.

Eran Creevy harmadik nagyjátékfilmje egy izgalmas akció-thriller Anthony Hopkins, Ben Kingsley, Nicholas Hoult és Felicity Jones főszereplésével.
Ütközés (2016) Nicholas Hoult, Anthony Hopkins
Ütközés (Collide) moziplakát
Szereplők: Nicholas Hoult, Anthony Hopkins, Ben Kingsley, Felicity Jones, Nadia Hilker, Clemens Schick, Marwan Kenzari, Cherin West, Christian Rubeck, Aleksandar Jovanovic, Johnny Palmiero
Rendező: Eran Creevy
Forgatókönyv: Eran Creevy, F. Scott Frazier
Operatőr: Ed Wild
Vágó: Chris Gill
Zene: Ilan Eshkeri
Látványtervező: Joel Collins
Jelmez, kosztüm: Sharon Gilham
Producer: Joel Silver, Ben Pugh, Brian Kavanaugh-Jones, Daniel Hetzer, Rory Aitken
Stúdió: 42, Automatik Entertainment, DMG Entertainment
Forgalmazó: Big Bang Media
Hossz: 99 perc
Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb
Mozipremier: 2016. szeptember 15.