Mozifilmek
Kiéhezettek (The Girl with All the Gifts) horror, thriller
A jövőben pusztító fertőzés terjed. Egy katonai bázison olyan gyerekeket tartanak fogva, akik fertőzöttek ugyan, de különlegesek.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Kiéhezettek

The Girl with All the Gifts

angol, amerikai film (2016)
horror, thriller
16 éven aluliak számára nem ajánlott!
Valamikor a jövőben az emberiség nagy része egy gyorsan pusztító fertőzés áldozatává vált. A pusztítást okozó különleges gomba az emberi szervezetbe jutva átveszi az irányítást az idegrendszer fölött, s a fertőzöttek, azaz a kiéhezettek gyorsan elveszítik személyiségüket, emberi mivoltukat és egészséges emberek húsával táplálkoznak. A egészségesek védett városokban élnek, vagy guberálókká válnak, azaz veszélyes bandákhoz csapódva próbálják túlélni a kialakult helyzetet. Mindeközben egy jól védett katonai bázison különleges gyerekeket - köztük Melanie-t - tartanak gondosan elzárva. Ők is kiéhezettek, azonban megőrizték emberi tulajdonságaikat, sőt, kiemelkedően magas intelligenciával rendelkeznek. Tanárnőjük és néhány tudós abban reménykednek, hogy segítségükkel - vagy inkább felhasználásukkal - sikerül megtalálniuk az ellenszert a pusztító vírus ellen.

A főként TV-sorozatokat készítő Colm McCarthy rendező zombi horror-thriller filmje, M. R. Carey zseniális, nemzetközi bestsellere alapján, Glenn Close, Gemma Arterton, Sennia Nanua és Paddy Considine főszereplésével. A brit-amerikai alkotás, követi Danny Boyle 28 nappal később, és Alfonso Cuarón Az ember gyermeke disztópikus stílusát.
Kiéhezettek (2016) horror, thriller
Kiéhezettek (2016) moziplakát
Szereplők: Gemma Arterton, Glenn Close, Sennia Nanua, Paddy Considine, Dominique Tipper, Anamaria Marinca, Daniel Eghan, Anthony Welsh, Fisayo Akinade, Elise Reed, Lobna Futers, Ross Green
Rendező: Colm McCarthy
Író: Mike Carey
Forgatókönyv: Mike Carey
Operatőr: Simon Dennis
Vágó: Matthew Cannings
Zene: Cristobal Tapia de Veer
Látványtervező: Kristian Milsted
Jelmez, kosztüm: Liza Bracey
Producer: Camille Gatin, Angus Lamont,
Stúdió: Poison Chef, BFI Film Fund, Altitude Film Sales
Forgalmazó: Vertigo Média Kft.
Hossz: 111 perc
Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2016. szeptember 29.

Kiéhezettek (2016) szinkronos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 2 Átlagolt érték: 3
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek