Mozifilmek
Inferno (2016) misztikus, thriller
Robert Langdon egy olaszországi kórházban tér magához egy rejtélyes tárggyal, de nem emlékszik semmire. Dr. Sienna Brooks az egyetlen, aki segíthet neki.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Inferno

amerikai, japán, török, magyar film (2016)
kaland, misztikus, thriller
16 éven aluliak számára nem ajánlott!
Langdon professzor (Tom Hanks) felébred. A Harvard veszélyes, kalandoktól sem visszariadó szimbólumkutatója számára ez kivételesen nem hétköznapi eset. Ugyanis egy firenzei kórházban van, és nem tudja, hogyan került oda. Lőtt sebbel ápolják, és azt a különös tárgyat sem tudja megmagyarázni, amit nála találnak.
A prof. - mint eddigi kalandjai során mindig - ismét egyszerre kénytelen menekülni és nyomozni. Egy fiatal orvosnő (Felicity Jones) segítségével próbálja keresztülvágni magát az őt körülvevő rejtélyek hálóján és visszanyerni emlékezetét. Csupán Dante legendás műve, a Pokol néhány sora segíti és úgy érzi, egyre mélyebbre kerül az életre kelő, rejtélyekkel és fenyegetésekkel teli pokolban. Együtt versenyeznek Európát átszelve az idővel és életükre törő ellenségekkel, hogy megállítsanak egy emberiséget veszélyeztető, globális fenyegetést.

A Da Vinci-kód és az Angyalok és démonok csak a kezdet volt. Ron Howard és Tom Hanks elkészítették az izgalmas és fordulatos folytatást, Dan Brown regénye alapján. A csupa sztárszereplővel (Tom Hanks, Felicity Jones, Ben Foster, Omar Sy és Irrfan Khan) készült filmet nagy részben Magyarországon forgatták, magyar színészek részvételével.
Inferno (2016) Tom Hanks és Felicity Jones
Inferno (2016) plakát
Szereplők: Tom Hanks, Felicity Jones, Ben Foster, Omar Sy, Irrfan Khan, Sidse Babett Knudsen, Ana Ularu, Sarbó Kata, Árpa Attila, Ida Darvish, Jon Donahue, Xavier Laurent
Rendező: Ron Howard
Író: Dan Brown
Forgatókönyv: David Koepp
Operatőr: Salvatore Totino
Vágó: Tom Elkins, Daniel P. Hanley
Zene: Hans Zimmer
Látványtervező: Peter Wenham
Jelmez, kosztüm: Julian Day
Producer: Ron Howard, Brian Grazer, Andrea Giannetti, Michael De Luca
Stúdió: Columbia Pictures, Imagine Entertainment
Forgalmazó: InterCom
Hossz: 121 perc
Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2016. október 13.

Inferno (2016) szinkronos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek