Mozifilmek
Lángelmék (Masterminds)
A Loomis Fargo pénzszállító cég alkalmazottja végrehajtja az elképzelhetetlent és pár féleszű bűnözővel meglép 17 millió dollárnyi készpénzzel.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Lángelmék

Masterminds

amerikai film (2016)
akció, vígjáték
16 éven aluliak számára nem ajánlott!
A mindennapi mókuskerékbe belefásult, együgyű David Ghantt (Zach Galifianakis) olyan kaland részese lesz, amiről korábban még csak nem is álmodott.
David nap mint nap vezeti páncélozott járművét, benne más emberek millióival, és nem tűnik úgy, hogy valaha bármi is megváltozna. Csöppnyi izgalmat unalmas hétköznapjaiban a kacér kolléganőjével, Kelly Campbell-lel (Kristen Wiig) való közös munka jelent számára, amíg a nő egy napon életre szóló balhéba nem rángatja bele...
Egy nevetségesen elbaltázott tervvel és pár féleszű bűnözővel, élükön Steve Chambersszel (Owen Wilson), David végrehajtja az elképzelhetetlent és meglép 17 millió dollárnyi készpénzzel. De sajnos naivan elköveti azt a hibát, hogy a pénzt rábízza a kétszínű bandára, akik csúnyán átverik. Miközben a banditák ordító nyomokat hátrahagyva élik világukat a zsákmányból, David próbálja menteni az irháját a hatóságok, meg egy haláli bérgyilkos, Mike McKinney (Jason Sudeikis) elől, és visszavágni azoknak, akikben őszintén megbízott.

Jared Hess (Nevetséges Napóleon, Nacho Libre) őrült akció-vígjátéka Zach Galifianakis, Owen Wilson, Kristen Wiig és Jason Sudeikis főszereplésével. A filmet valós események inspirálták, méghozzá az 1997-ben történt Loomis Fargo-rablás, ami az USA történetének egyik legnagyobb készpénzrablása volt.
Lángelmék (Masterminds) Kristen Wiig, Zach Galifianakis
Lángelmék (2016) moziplakát
Szereplők: Zach Galifianakis, Kristen Wiig, Jason Sudeikis, Owen Wilson, Kate McKinnon, Leslie Jones, Mary Elizabeth Ellis, Ken Marino, Jon Daly, Devin Ratray, Rhoda Griffis, Daniel Zacapa, Jill Jane Clements
Rendező: Jared Hess
Forgatókönyv: Chris Bowman, Hubbel Palmer, Emily Spivey
Operatőr: Erik Wilson
Vágó: Keith Brachmann, David Rennie
Zene: Geoff Zanelli
Látványtervező: Clayton Hartley
Jelmez, kosztüm: Sarah Edwards
Producer: John Goldwyn, Lorne Michaels, Andrew Panay
Stúdió: Broadway Video, Michaels-Goldwyn, Relativity Media
Forgalmazó: Fórum Hungary
Hossz: 94 perc
Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2016. október 20.

Lángelmék (2016) szinkronos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek