Mozifilmek
Doctor Strange (2016)
Stephen Strange, a világ legjobb idegsebésze, a karrierjének véget vető autóbalesetet követően, egy Ősvarázsló tanítványa lesz és megismer egy másik valóságot.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Doctor Strange

amerikai film (2016)
akció, kaland, fantasy
12 éven aluliak számára nem ajánlott!
A világhírű idegsebész, Dr. Stephen Strange élete tragikus fordulatot vesz egy szörnyű autóbaleset következtében. Miután a kezeit attól kezdve használni képtelen orvosnak a hagyományos gyógymódok nem használnak, valószínűtlen helyen talál segítséget - egy titokzatos himalájai enklávé, a Kamar-Taj az utolsó reménye.
Strange hamarosan rádöbben, ez a hely nem pusztán a gyógyításé, hanem a hadviselésé is: láthatatlan, sötét erőket kell visszaverniük, melyek világunk elpusztítására törekszenek. A doktor rövidesen válaszút elé kerül: visszatér régi, vagyonnal és népszerűséggel járó életéhez, vagy hátat fordít múltjának és újonnan szerzett mágikus képességeit latba vetve a világ szolgálatába áll a valaha volt legerősebb mágusként.

A Doktor Strange, a legújabb Marvel képregény alapján készült szuperhős mozifilm, Scott Derrickson rendezésében, Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Benedict Wong, Mads Mikkelsen, Michael Stuhlbarg és Tilda Swinton főszereplésével. A történet Stephen Strange-et követi nyomon, aki idegsebész karrierje végét jelentő sérülést szerez egy autóbalesetben. Gyógyulása érdekében utazásra indul és megismer egy másik, misztikus valóságot és rájön, hogy máshogy is lehet életeket menteni.
Doctor Strange (2016) Benedict Cumberbatch
Doctor Strange (2016) moziplakát
Szereplők: Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Benedict Wong, Mads Mikkelsen, Michael Stuhlbarg, Tilda Swinton, Benjamin Bratt, Scott Adkins, Zara Phythian, Alaa Safi, Katrina Durden,Umit Ulgen, Mark Anthony Brighton
Rendező: Scott Derrickson
Író: Steve Ditko
Forgatókönyv: Jon Spaihts, Scott Derrickson, C. Robert Cargill
Operatőr: Ben Davis
Vágó: Sabrina Plisco, Wyatt Smith
Zene: Michael Giacchino
Látványtervező: Charles Wood
Jelmez, kosztüm: Alexandra Byrne
Producer: Kevin Feige, David J. Grant
Stúdió: Marvel Studios, Walt Disney Studios Motion Picture
Forgalmazó: Fórum Hungary
Hossz: 115 perc
Korhatár: 12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2016. november 3.

Doctor Strange (2016) magyar szinkronos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek