Filmek - mozi-dvd.hu

Aladin legújabb kalandjai

Dátum: 2016. október 28. péntek, 15:36
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Vígjáték
Aladin legújabb kalandjai (The New Adventures of Aladdin)
Két lúzer ki akar rabolni egy áruházat, ám egy csapatnyi kölyök Aladin mesét követel tőlük, amelyre nem pontosan emlékeznek, így improvizálniuk kell.

Aladin legújabb kalandjai mozipremier

Les nouvelles aventures dAladin / The New Adventures of Aladdin

francia, belga film (2015)
vígjáték
12 éven aluliak számára nem ajánlott!
Karácsony napja van. Sam és legjobb haverja télapónak öltözve Párizs leghíresebb áruházába veszik az irányt, hogy a jelmezük segítségével annyi ajándékot csenjenek el, amennyit csak tudnak. A galád tervüket egy csapat gyermek, akik szüleikre várnak, keresztülhúzza, mert arra kérik Samet, mondjon nekik egy mesét. A gyerekek Aladin történetét szeretnék hallani, amelyre Sam nem pontosan emlékszik. A klasszikus történet alapjain, Sam, Aladin karakterébe bújva egy kalandokban bővelkedő fordulatos sztoriba kezd, ahol a saját életének elemei és a mesebeli Bagdadban történtek érdekes keveréke elevenedik meg. A gyerekek aktív formálói a történetnek, akiknek az ötleteit, javaslatait a télapó jelmezbe bújt Sam kénytelen beleszőni a történetbe úgy, hogy a Mikulásnak mindig igazat kell mondania, sosem hazudhat.

Aladin története, egy kicsit másképp... Az Aladin legújabb kalandjai egy mókás vígjáték, a francia stand-up komikusok új generációjának főszereplésével.
Aladin legújabb kalandjai (2015) francia-belga vígjáték
Aladin legújabb kalandjai (2015) plakát
Szereplők: Kev Adams, Jean-Paul Rouve, Audrey Lamy, William Lebghil, Vanessa Guide, Eric Judor, Michel Blanc, Ramzy Bedia, Arthur Benzaquen, Michaël Cohen, Youssef Hajdi, Nader Boussandel, Ali Karamoko
Rendező: Arthur Benzaquen
Forgatókönyv: Daive Cohen
Operatőr: Pierre Aim
Vágó: Brian Schmitt
Zene: Maxime Desprez,Michaël Tordjman
Jelmez, kosztüm: Agnés Beziers, Yves Capelle
Producer: Jérome Seydoux, Daniel Tordjman
Stúdió: 74 films, Pathé, M6 Films
Forgalmazó: MTVA
Hossz: 107 perc
Korhatár: 12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb
Mozipremier: 2016. november 10.