Mozifilmek
Hivatali karácsony (Office Christmas Party)
Clayt imádják a beosztottai és minden évben alig várják a fergeteges karácsonyi céges bulit, hogy együtt pöröghessenek a főnökkel.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Hivatali karácsony

Office Christmas Party

amerikai film (2016)
vígjáték
16 éven aluliak számára nem ajánlott!
Év végére, mikor tele a hócipő, a legtutibb terápia egy fergeteges karácsonyi buli, ahol ki lehet ereszteni minden felgyülemlett gőzt. És kivel mással osztozhatna az ember örömében és részegségében ezen a csodás és szeretettel teli ünnepen, mint a vele gályázó kollégákkal...
Clayt (T.J. Miller) imádják a beosztottai, és már alig várják, hogy az ünnepi szezon kellős közepén egy zúzós partyban együtt pöröghessenek a főnökkel. Csak egy a bibi, hogy Clay nővére, nem mellesleg a cég feje, Carol (Jennifer Aniston) épp arra készül, hogy még karácsony előtt felszámolja a nem túl nyereséges üzletágat.
Mikor a cég beosztottjai épp lemondanának nem csak az állásukról, de a tojáslikőrben dúskáló buliról is, akkor feltűnik a színen egy potenciális nagybefektető, Walter (Courtney B. Vance). Clay mindenáron meg akarja nyerni a pénzes üzletembert, hogy megmentse a cég becsületét, és kedvenc alkalmazottai állását is. Kapva kap az alkalmon, és a jófej műszaki igazgatóval (Jason Bateman) minden idők legfergetegesebb buliját hozzák össze, ahol senki és semmi nem szab határt: folyik az alkohol, fogynak a füves cigik, lángra gyúlnak a karácsonyfák, és a szexre kiéhezett kollégák testközelből élvezhetik egymás társaságát. A vad partira természetesen Walter is meghívást kap. De vajon bírja a tempót ezzel az őrült brigáddal? Ho-Ho-Hogy a francba ne!

Szolid buli a munkatársakkal? Dolgozz keményen, bulizz még keményebben! Egy elszabadult céges buli története, Jennifer Aniston, Jason Bateman, T.J. Miller, Olivia Munn, Courtney B. Vance, Rob Corddry, Abbey Lee és Kate McKinnon főszereplésével.
Hivatali karácsony (2016) Bulizz, mintha az állásod múlna rajta!
Hivatali karácsony (Office Christmas Party) plakát
Szereplők: T.J. Miller, Jennifer Aniston, Jason Bateman, Abbey Lee, Kate McKinnon, Olivia Munn, Rob Corddry, Jamie Chung, Courtney B. Vance, Vanessa Bayer, Jillian Bell, Karan Soni, Matt Walsh, Randall Park, Oliver Cooper, Adrian Martinez, Sam Richardson
Rendező: Josh Gordon, Will Speck
Író: Jon Lucas, Scott Moore, Dan Mazer
Forgatókönyv: Justin Malen, Laura Solon
Operatőr: Jeff Cutter
Vágó: Jeff Groth, Evan Henke
Zene: Theodore Shapiro
Látványtervező: Andrew Laws
Producer: Guymon Casady, Daniel Rappaport, Scott Stuber
Stúdió: FROSCH Entertainment, Bluegrass Films, DreamWorks Pictures
Forgalmazó: Freeman Film
Hossz: 105 perc
Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2016. december 8.

Hivatali karácsony (2016) hivatalos, szinkronos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek