Mozifilmek
Vakfolt (2017) akciófilm
Attilát különleges csapat találja meg és bevonják egy illegális küldetésbe, melynek hátterében egy kémkedésre alkalmas mikrochip áll.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Vakfolt

magyar film (2017)
akció
16 éven aluliak számára nem ajánlott!
Attila élete egy tragikus baleset következtében gyökeresen megváltozik: húga tolószékbe kerül és kórházi ápolást igényel. Több hónapnyi sikertelen munkakeresés után a fiút egy különleges csapat találja meg. Feladatuk, hogy egy Vakfolt nevű mikrochipet ültessenek egy kutató szemébe, mely így kameraként funkcionálna és ezt alkalmazva bárkit meg lehet figyelni. A küldetés illegális, ezért minden lépést aprólékosan meg kell tervezni. Az izgalmakkal telített akció során Attila közelebbi viszonyba kerül Laurával, a banda egyetlen női tagjával, ám hamar rá kell jönnie, hogy valójában nem mindenkiben bízhat. Húga felépülése érdekében Attila olyan tetteket hajt végre, melyekre korábban sosem gondolta volna, hogy képes.

Egy csapat tehetséges fiatal pörgős, akciókban és fordulatokban gazdag filmje, melyben ugyanúgy megtaláljuk a humort, mint a cselszövést és a románcot. A Vakfolt bizonyíték arra, hogy kevés pénzből is lehet szórakoztató mozit csinálni, csupán kreatívnak és elszántnak kell lenni. A projekt szellemi atyja és rendezője Slemmer Ádám, akit gyerekkora óta foglalkoztat a filmkészítés.
Vakfolt (2017) magyar akciófilm
Vakfolt (2017) plakát
Szereplők: Rábaközi Gergő, Réti Nóra, Slemmer Ádám, Kálid Artúr, Járosi Róbert Gábor, Benesovits Áron, Bernáth Viktor, Bori Ádám, Varsányi Szabolcs, Osvárt Andrea, Dorogi Péter, Baradlay Viktor, Szabó Réka
Rendező: Slemmer Ádám
Forgatókönyv: Slemmer Ádám, Varsányi Szabolcs
Operatőr: Pásztor Péter, Slemmer Ádám
Vágó: Slemmer Ádám, Kiss Levente
Zene: Helesfai Ádám
Producer: Slemmer Ádám, Osvárt Andrea, Kiss Levente
Stúdió: AmegO Film
Hossz: 89 perc
Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2017. január 26.

Vakfolt (2017) hivatalos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek