Mozifilmek
A sötét ötven árnyalata (Fifty Shades Darker)
Christian megpróbálja visszacsábítani Anastasia-t, aki új megállapodást akar, mielőtt adna még egy esélyt a férfinak.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

A sötét ötven árnyalata

Fifty Shades Darker

amerikai film (2017)
romantikus, dráma, erotikus
18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Christian Grey egyedi ízlésétől és sötét titkaitól elbátortalanodva Anastasia Steele kilép a kapcsolatból, és beindítja karrierjét a seattle-i könyvkiadónál. De a Christian iránt táplált vágy még mindig jelen van minden egyes ébredésénél. Amikor a férfi hajlandó áldozatot hozni Anastasia visszahódításáért, képtelen ellenállni, de új megállapodást akar, mielőtt adna még egy esélyt a férfinak. Újra lángra lobban perzselően érzéki viszonyuk. Miközben megpróbálják újra felépíteni a bizalmat egymás iránt, baljós árnyak bukkannak fel Christian múltjából. Míg a férfi belső démonaival harcol, Anastasiának szembe kell néznie a férfi korábbi partnerei iránt érzett dühével és féltékenységével, és meg kell hoznia élete legfontosabb döntését.
A tavalyi év egyik legsikeresebb könyv-adaptáció mozifilmje A szürke ötven árnyalata volt, ámbár sokaknak csalódást okozott. El is nyerte az Arany Málna-díjat, méghozzá 5 kategóriában (legrosszabb színész, színésznő, film, forgatókönyv címeket, sőt, Jamie Dornan és Dakota Johnson kapták a legbénább filmes párosnak járó szobrocskát). A megmaradt rajongók örömére azonban James Foley rendezésével elkészült az "Ötven árnyalat"-trilógia második része, melyben Jamie Dornan és Dakota Johnson visszatér Christian Grey és Anastasia Steele szerepében, ami a hírek szerint még erotikusabbra sikerült, mint az első rész. A mellékszerepekben visszatér Marcia Gay Harden, új szereplőként pedig megérkezik Kim Basinger, Hugh Dancy, Bella Heathcote, Tyler Hoechlin és Max Martini.
A sötét ötven árnyalata (2017) Dakota Johnson és Jamie Dornan
A sötét ötven árnyalata (2017) magyar poszter
Szereplők: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Bella Heathcote, Tyler Hoechlin, Kim Basinger, Max Martini, Jennifer Ehle, Luke Grimes, Marcia Gay Harden, Eric Johnson, Rita Ora, Eloise Mumford, Dylan Neal, Fay Masterson, Andrew Airlie
Rendező: James Foley
Író: E.L. James
Forgatókönyv: Niall Leonard
Operatőr: John Schwartzman
Vágó: Richard Francis-Bruce
Zene: Danny Elfman
Látványtervező: Nelson Coates
Jelmez, kosztüm: Shay Cunliffe, Karin Nosella
Producer: E.L. James, Michael De Luca, Dana Brunetti, Marcus Viscidi
Stúdió: Universal Pictures
Forgalmazó: UIP-Duna Film
Hossz: 115 perc
Korhatár: 18 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2017. február 9.

A sötét ötven árnyalata (2017) magyar szinkronos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek