Filmek - mozi-dvd.hu

T2 Trainspotting

Dátum: 2017. február 10. péntek, 13:03
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Dráma
T2 Trainspotting (T2 Trainspotting)
A 90-es évek nagy kultfilmjének folytatásában visszatérnek a skót srácok! Az évek őket sem kímélték, és ők továbbra sem kímélnek senkit.

T2 Trainspotting mozipremier

T2 Trainspotting

angol film (2017)
dráma
18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Négy Edinborough-i srác meg a heroin története húsz évvel ezelőtt felforgatta a mozis világot. A durva valóság és az őrült humor nagy találkozásából kultikussá váló film valamint négy feledhetetlen - bár kissé veszélyes - figura született és most mind a négyen visszatérnek. 20 évvel ezelőtt - még ha az barátai feláldozásával is járt - Renton az életet választotta... Most újra felbukkan a régi cimboráknál, a régi problémák közé... Az évek őket sem kímélték, és ők továbbra sem kímélnek senkit. Renton, Spud, Begbie és Beteg Srác: a négy régi barát, akit jó viszontlátni (de lehetőleg nem egy sötét sikátorban) újra akcióba lendül.

Az 1996-ban bemutatott Trainspotting már a bemutatása napján kultfilm lett, és főszereplőjét meg rendezőjét is elindította a világhír felé vezető úton. Az új film kedvéért a teljes régi csapat összeállt: az azóta a Gettómilliomos rendezéséért Oscar-díjat nyert Danny Boyle, Irvine Welsh regényéből dolgozik, a főszerepet ismét Ewan McGregor játssza… meg egy nagyváros, ahol muszáj bűnözőnek lenni.
T2 Trainspotting (2017) angol film
T2 Trainspotting (2017) magyar plakát
Szereplők: Ewan McGregor, Robert Carlyle, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller, Anjela Nedyalkova, Steven Robertson, Shirley Henderson, John Kazek, Scott Aitken, Gordon Kennedy, Tereza Duskova, James Cosmo, Simon Weir
Rendező: Danny Boyle
Író: Irvine Welsh
Forgatókönyv: John Hodge
Operatőr: Anthony Dod Mantle
Vágó: Jon Harris
Látványtervező: Patrick Rolfe, Mark Tildesley
Jelmez, kosztüm: Rachael Fleming, Steven Noble
Producer: Bernard Bellew, Danny Boyle, Christian Colson, Andrew Macdonald
Stúdió: DNA Films, Decibel Films, Cloud Eight Films
Forgalmazó: InterCom
Hossz: 117 perc
Korhatár: 18 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb
Mozipremier: 2017. március 2.