Filmek - mozi-dvd.hu

Bukós szakasz

Dátum: 2017. február 12. vasárnap, 17:39
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Akció-vígjáték
Bukós szakasz (CHIPS) akció-vígjáték
Két kaliforniai motoros rendőr, több millió dolláros kárt okozó, különleges verdák meglovasítására specializálódott banda nyomába ered.

Bukós szakasz mozipremier

CHIPS

amerikai film (2017)
akció, krimi, vígjáték
16 éven aluliak számára nem ajánlott!
Kaliforniában mindig süt a nap. Valamint lopják az autókat, akadályozzák a mentősöket, míg mások túl gyorsan száguldoznak vagy lerobbannak a sztrádán, esetleg eltévednek, elvesznek, elrabolják őket...
De azért van a sztrádarendőrség, hogy ilyen esetekben a helyszínre siessen.
Frank "Ponch" Poncherello (Michael Pena) és Jon Baker (Shepard) is csatlakozik a motoros rendőrséghez, de nagyon különböző okok miatt. Az újonc Baker egy összetört profi motoros, aki a házasságát akarja megmenteni, Poncherello pedig egy beképzelt FBI ügynök, akinek az a feladata hogy beépüljön, mert több millió dolláros kárt okozó autótolvajok ütötték fel a fejüket, és főnökei arra gyanakszanak, hogy áruló van a zsaruk között. A férfit a nagydumás Baker mellé helyezik, és bár a páros eleinte nem jön ki egymással, idővel kénytelenek lesznek összefogni, hogy lebuktassák a bűnözőket...hacsak addig nem ütköznek egymással, vagy nem okoznak nagyobb pusztítást Los Angelesben.

Dax Shepard (Üss vagy fuss!), aki egy személyben rendezője, producere, forgatókönyvírója és szereplője a filmnek, az 1977 és 1983 között CHiPs címen futó, 6 évadot megélt, amerikai TV-sorozat alapján készült. Fergeteges és izgalmas akció-vígjáték két motoros zsaru kalandjairól, Michael Pena (Az utolsó műszak), Dex Shepard, Vincent D'Onofrio és Kristen Bell főszereplésével.
Bukós szakasz (2017) Michael Pena, Dax Shepard
Bukós szakasz (2017) plakát
Szereplők: Michael Pena, Dax Shepard, Vincent D'Onofrio, Kristen Bell, Adam Brody, Jessica McNamee, Ryan Hansen, Justin Chatwin, Rosa Salazar, Richard T. Jones, Ben Falcone, Adam Rodriguez
Rendező: Dax Shepard
Forgatókönyv: Dax Shepard
Operatőr: Mitchell Amundsen
Vágó: Dan Lebental
Zene: Fil Eisler
Látványtervező: Maher Ahmad
Jelmez, kosztüm: Diane Crooke
Producer: Ravi D. Mehta, Andrew Panay, Dax Shepard
Stúdió: Primate Pictures, Warner Bros.
Forgalmazó: InterCom
Hossz: 100 perc
Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb
Mozipremier: 2017. március 23.