Mozifilmek
Bukós szakasz (CHIPS) akció-vígjáték
Két kaliforniai motoros rendőr, több millió dolláros kárt okozó, különleges verdák meglovasítására specializálódott banda nyomába ered.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Bukós szakasz

CHIPS

amerikai film (2017)
akció, krimi, vígjáték
16 éven aluliak számára nem ajánlott!
Kaliforniában mindig süt a nap. Valamint lopják az autókat, akadályozzák a mentősöket, míg mások túl gyorsan száguldoznak vagy lerobbannak a sztrádán, esetleg eltévednek, elvesznek, elrabolják őket...
De azért van a sztrádarendőrség, hogy ilyen esetekben a helyszínre siessen.
Frank "Ponch" Poncherello (Michael Pena) és Jon Baker (Shepard) is csatlakozik a motoros rendőrséghez, de nagyon különböző okok miatt. Az újonc Baker egy összetört profi motoros, aki a házasságát akarja megmenteni, Poncherello pedig egy beképzelt FBI ügynök, akinek az a feladata hogy beépüljön, mert több millió dolláros kárt okozó autótolvajok ütötték fel a fejüket, és főnökei arra gyanakszanak, hogy áruló van a zsaruk között. A férfit a nagydumás Baker mellé helyezik, és bár a páros eleinte nem jön ki egymással, idővel kénytelenek lesznek összefogni, hogy lebuktassák a bűnözőket...hacsak addig nem ütköznek egymással, vagy nem okoznak nagyobb pusztítást Los Angelesben.

Dax Shepard (Üss vagy fuss!), aki egy személyben rendezője, producere, forgatókönyvírója és szereplője a filmnek, az 1977 és 1983 között CHiPs címen futó, 6 évadot megélt, amerikai TV-sorozat alapján készült. Fergeteges és izgalmas akció-vígjáték két motoros zsaru kalandjairól, Michael Pena (Az utolsó műszak), Dex Shepard, Vincent D'Onofrio és Kristen Bell főszereplésével.
Bukós szakasz (2017) Michael Pena, Dax Shepard
Bukós szakasz (2017) plakát
Szereplők: Michael Pena, Dax Shepard, Vincent D'Onofrio, Kristen Bell, Adam Brody, Jessica McNamee, Ryan Hansen, Justin Chatwin, Rosa Salazar, Richard T. Jones, Ben Falcone, Adam Rodriguez
Rendező: Dax Shepard
Forgatókönyv: Dax Shepard
Operatőr: Mitchell Amundsen
Vágó: Dan Lebental
Zene: Fil Eisler
Látványtervező: Maher Ahmad
Jelmez, kosztüm: Diane Crooke
Producer: Ravi D. Mehta, Andrew Panay, Dax Shepard
Stúdió: Primate Pictures, Warner Bros.
Forgalmazó: InterCom
Hossz: 100 perc
Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2017. március 23.

Bukós szakasz (2017) szinkronos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 4
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek