Filmek - mozi-dvd.hu

A szépség és a szörnyeteg

Dátum: 2017. február 25. szombat, 12:34
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Musical
A szépség és a szörnyeteg (Beauty and the Beast)
Éld át újra az időtlen mesét! A klasszikus romantikus történet, új életre kel a Disney látványos és zenés, élőszereplős filmjében.

A szépség és a szörnyeteg mozipremier

Beauty and the Beast

amerikai film (2017)
családi, fantasy, musical, romantikus
12 éven aluliak számára nem ajánlott!
A szépség és a szörnyeteg Belle varázslatos utazásának története. Az okos és bájos Belle apját elrabolja a környéken lakó, rettegett szörnyeteg. Félelmeit leküzdve a lány elmegy a sötét kastélyba és váltságdíjként ott marad. Új, félelmetesnek tűnő otthonában összebarátkozik az elvarázsolt személyzettel és végül képes lesz arra is, hogy meglássa a gyöngéd, érző szívű herceget a szörnyeteg rettentő külleme mögött.

A szépség és a szörnyeteg a Disney animációs klasszikusának élőszereplős, zenés adaptációja, amelyben a régi nóták és új dalok is felcsendülnek. A Bill Condon rendezésében érkező mozifilmben ismét megelevenedik a világ legromantikusabb története, Dan Stevens, Luke Ewans, Emma Thompson, Ian McKellen, Ewan McGergor, Stanley Tucci, Kevin Kline és Josh Gad főszereplésével.
A szépség és a szörnyeteg (Beauty and the Beast) musical
A szépség és a szörnyeteg (Beauty and the Beast) poszter
Szereplők: Dan Stevens, Emma Watson, Luke Evans, Ewan McGregor, Gugu Mbatha-Raw, Stanley Tucci, Emma Thompson, Josh Gad, Ian McKellen, Kevin Kline, Sonoya Mizuno, Hattie Morahan, Audra McDonald, Adrian Schiller, Henry Garrett, Haydn Gwynne, Nathan Mack, Lynne Wilmot, Lara Decaro, Nicole O'Neill, Zoe Rainey, Gerard Horan, Harriet Jones, Michael Jibson, Erica Melargo, Alex Gillison, Alexis Loizon, Sophie Reid, Skye Lucia Degruttola, Lindy Pieri
Rendező: Bill Condon
Író: Jeanne-Marie Leprince de Beaumont
Forgatókönyv: Stephen Chbosky, Evan Spiliotopoulos
Operatőr: Tobias A. Schliessler
Vágó: Virginia Katz
Zene: Alan Menken
Látványtervező: Sarah Greenwood
Jelmez, kosztüm: Jacqueline Durran
Producer: Steve Gaub, Don Hahn, David Hoberman, Todd Lieberman, Jack Morrissey, Thomas Schumacher, Jeffrey Silver, Greg Yolen, Alexander Young
Stúdió: Mandeville Films, Walt Disney Pictures
Forgalmazó: Fórum Hungary
Hossz: 129 perc
Korhatár: 12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb Hivatalos honlap
Mozipremier: 2017. március 23.