Sci-fi: HurokDVD filmek
A Gyűrűk Ura trilógia után a Csavardi Samut alakító Sean Astin számtalan főszerep ajánlatot kapott, így módja volt kiválasztani a >>>
Hurok
Slipstream
amerikai film 2005
sci-fi

A Gyűrűk Ura trilógia után a Csavardi Samut alakító Sean Astin számtalan főszerep ajánlatot kapott, így módja volt kiválasztani a legígéretesebb, egeredetibb ötleteket. Nem véletlen, hogy egyik első választása pont erre a történetre esett.
Egy zseniális, ám nem igazán megbízható tudós, Stuart Conway egy titkos kormányprogramon dolgozik. Az FBI azonban egy idő után gyanakodni kezd - azt gondolják, hogy a tudós komoly biztonsági kockázatot jelenthet és nem kizárt, hogy titkos információkat szivárogtat ki. A baj azonban ennél is nagyobb. Hiába figyelik ugyanis minden lépését, Conway bármikor megléphet előlük, hiszen nem mást fedezett fel, mint egy időgépet!
Igaz ugyan, hogy a szerkezet csak egy irányba képes repíteni a tulajdonosát - a múltba - és igaz, hogy mindössze 10 perc távolságra, ez a tíz perc azonban bőven elegendő annak, aki pontosan kiterveli minden lépését.
A tudós egy bankban teszteli találmányát, visszatérve a múltba azonban komoly meglepetésben lesz része neki is, az őt követő FBI ügynököknek is: az események belesodorják őket egy bankrablás kellős közepébe...

Szereplők:
Cecil Carter
Sean Astin
Tamsin MacCarthy
Vinnie Jones
Ivana Milicevic
Kevin Otto
Rendező: David van Eyssen
Operatőr: Sönke Hansen
Zene: Rob Lord
Ä??ró: Louis Morneau
Forgalmazza: InterCom
Hossz: 85 perc

DVD Információk:
Hang: SR 2.0
Szinkronok: angol, magyar
Felirat: magyar
Kép: 1.33:1

DVD Premier: 2005 Május 5.

  • Ehhez a cikkhez: Hurok jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 2 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozifilmek