Mozifilmek
Brazilok (2017) vígjáték
Egy faluban focibajnokságot szerveznek és a helyi romák is beneveznek Brazilok néven. Mindenki nyerni akar, ugyanis a tét egy utazás Brazíliába.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Brazilok

Brazilians

magyar film (2017)
vígjáték
12 éven aluliak számára nem ajánlott!
Mindenki focizik. Az egész falu a bajnokság lázában ég: a csapatok felkészülnek, és győzni akarnak. Az esélyes persze a helyi önkormányzat nagyvadjaiból álló társaság, élükön a polgármesterrel (Fekete Ernő), aki nem tud hibázni, és helyettesével (Schmied Zoltán), aki meg nem szeret.
De valami megzavarja az eddigi harmóniát: a falu legszegényebbjei, a helyi cigánytelepen csellengő kamaszok, élükön a börtönből frissen szabadult, aranylábú rosszfiúval (Nagy Dániel Viktor), mellettük a dekázásban élen járó helyi pappal (Bánki Gergő) életükben először szintén neveznek. És nyerni akarnak.
És mert a faluból elszármazott, titokzatos milliomos éppen ebben az évben dönt úgy, hogy szülőhelye legjobb focistáit kiutaztatja magához Brazíliába, hirtelen megemelkednek a tétek, és felkavarodnak a falu addig nyugodt hétköznapjai. Foci, pénz, Rió - Mindenki győzni akar!
De kell még néhány nagy szerelem, még nagyobb tömegverekedés, váratlan házkutatás, rejtélyes rablóbanda, kigyulladó vasutas és merdzsón érkező cigányvajda, hogy kiderüljön, ki és hova utazik végül... és akkor talán még Gáspár Laci is megérkezik.

M. Kiss Csaba és Rohonyi Gábor (Konyec - Az utolsó csekk a pohárban) vígjátéka szerelemről, fociról és a kitörés iránti vágyról, a vidéki Magyarország jellegzetes hangulatával. A magyar sztárszínészekkel, fiatal főszereplőkkel és elsöprő zenével, valószínűleg az év legpörgősebb, legvidámabb filmjét készítették el.
Brazilok (2017) magyar vígjáték
Brazilok (2017) poszter
Szereplők: Nagy Dániel Viktor, Farkas Franciska, Fekete Ernő, Schmied Zoltán, Lakatos Erik, Nagy Norbi, Pászik Christopher, Lakatos Csaba, Kaszás Gergő, Bánki Gergely, Mészáros Blanka, Dóra Béla, Bezerédi Zoltán, Székely B. Miklós, Rezes Judit, Schell Judit, Dobó Kata, Gryllus Dorka, Anger Zsolt, Gáspár Laci
Rendező: M. Kiss Csaba, Rohonyi Gábor
Forgatókönyv: M. Kiss Csaba, Muhi Klára, Huszár Péter
Operatőr: Réder György
Vágó: Mógor Ágnes
Zene: Bornai Tibor, ének: Jordán Adél
Látványtervező: Valcz Gábor
Jelmez, kosztüm: Lengyel Rita, Kemenesi Tünde
Producer: Mécs Mónika, Mesterházy Ernő, Muhi András Pires
Stúdió: M&M Film
Forgalmazó: InterCom
Hossz: 95 perc
Korhatár: 12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2017. április 6.

Brazilok (2017) hivatalos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 4 Átlagolt érték: 4
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek