Filmek - mozi-dvd.hu

Bébi úr

Dátum: 2017. április 07. péntek, 10:37
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Animációs
Bébi úr (The Boss Baby)
Attól a naptól kezdve, hogy az új kisöcsi hazaérkezik, a hétéves Tim érzi, hogy megváltoznak otthon a viszonyok, ráadásul valami nem stimmel a cumis bébivel.

Bébi úr mozipremier

The Boss Baby

amerikai film (2017)
animációs, vígjáték, családi
6 éven aluliak számára nem ajánlott!
Az nem kérdés, hogy ki a főnök a családban. Attól a naptól kezdve, hogy az új kisöcsi hazaérkezik, a hétéves Tim érzi, hogy megváltoznak otthon a viszonyok. A jövevény taxin fut be, öltönyt meg diplomatatáskát visel, és be nem áll a szája - el is hódítja közös szüleik szeretetét. De Tim nem adja fel, nekivág, hogy visszaszerezze, ami addig kizárólagos, jogos tulajdona volt - és egy őrületes összeesküvés nyomaira akad, melynek célja, hogy felborítsa a világban szétosztott szeretet egyensúlyát; és ez a felvágós, magát kisöcsinek álcázó cumis bajkeverő áll az egész konspiráció középpontjában.
A testvéreknek félre kell tenniük a rivalizálást és össze kell fogniuk, hogy megakadályozzák a szörnyű terv valóra válását, megmentsék a szüleiket, helyreállítsák a világ helyes rendjét, és bebizonyítsák: a szeretet valójában végtelen és nagyon erős.

A DreamWorks Animation és a Madagaszkár-filmek rendezőjének új filmje, garantált szórakozást nyújt az egész családnak!
Bébi úr (The Boss Baby) animációs film
Bébi úr (The Boss Baby) poszter
Szereplők/Hangok: Alec Baldwin, Steve Buscemi, Jimmy Kimmel, Lisa Kudrow, Tobey Maguire, Miles Christopher Bakshi, James McGrath, Conrad Vernon, ViviAnn Yee, Eric Bell Jr., David Soren, Edie Mirman, James Ryan, Walt Dohrn, Jules Winter, Nina Zoe Bakshi, Tom McGrath, Brian Hopkins, Glenn Harmon, Joseph Izzo, Chris Miller, Andrea Montana Knoll, Chloe Albrecht Rendező: Tom McGrath
Író: Marla Frazee
Forgatókönyv: Michael McCullers
Vágó: James Ryan
Zene: Steve Mazzaro, Hans Zimmer
Producer: Rebecca Huntley, Ramsey Ann Naito, Jed Schlanger
Stúdió: DreamWorks Animation
Forgalmazó: InterCom
Hossz: 97 perc
Korhatár: 6 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb
Mozipremier: 2017. április 13.