Mozifilmek
Halálos iramban 8 (The Fate of the Furious)
Dominic és a családja szétszéledt, ám egy titokzatos nő visszacsábítja Domot a bűn világába és arra is ráveszi, hogy árulja el barátait.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Halálos iramban 8

The Fate of the Furious

amerikai film (2017)
akció, krimi, thriller
16 éven aluliak számára nem ajánlott!
Dom és Letty nászúton vannak, Brian és Mia pedig kiszálltak a játékból. A világjáró csapat többi tagja szétszéledt, és próbálnak a normálisra emlékeztető életet élni. Ám egy titokzatos nő (Charlize Theron) visszacsábítja Domot (Vin Diesel) a bűn világába, ahonnét, úgy tűnik, nincs menekvés, sőt, arra is ráveszi, hogy árulja el a hozzá legközelebb állókat...A kubai partoktól New York utcáin át a Barents tenger jégpáncéljáig világszerte számos helyen folyik a hajsza, amit hőseink csapata folytat, hogy útját állják egy anarchistának, aki káoszt akar a világra szabadítani... és hogy hazahozzák a férfit, aki családot csinált belőlük.

A megállíthatatlan széria 2017-ben már a nyolcadik felvonással tér vissza a vászonra, mely a korábbi részeknél is pörgősebb, akciódúsabb. A sorozat legújabb darabjában Vin Diesel mellé visszatér Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky és Kurt Russell is, valamint csatlakozik hozzájuk az Oscar-díjas Charlize Theron mellett a szintén Oscar-díjas Helen Mirren, valamint Scott Eastwood is.
Halálos iramban 8 - Charlize Theron és Vin Diesel
Halálos iramban 8 (2017) poszter
Szereplők: Dwayne Johnson, Charlize Theron, Scott Eastwood, Vin Diesel, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Kurt Russell, Nathalie Emmanuel, Helen Mirren, Elsa Pataky, Kristofer Hivju, Tyrese Gibson, Ludacris, Kim Evans, Destiny Lopez, Luke Hawx, Marko Caka, Don Omar, Jimmy Dempster, Gary Weeks, Zachary Vazquez, Tego Calderon, Friday Chamberlain, Eden Estrella, Melissa Santiago, Oleg Prudius, Anita Farmer Bergman, Megan Marie Wilson, Erand Hoxha, Jeff Glover
Rendező: F. Gary Gray
Forgatókönyv: Chris Morgan, Gary Scott Thompson
Operatőr: Stephen F. Windon
Vágó: Paul Rubell, Christian Wagner
Zene: Brian Tyler
Látványtervező: Bill Brzeski
Producer: Ricardo Del Río, Vin Diesel, Michael Fottrell, Hiram Garcia, Finni Johannsson, Cliff Lanning, Chris Morgan, Neal H. Moritz
Stúdió: Universal Pictures, One Race Films, Original Film
Forgalmazó: UIP-Duna Film
Hossz: 136 perc
Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2017. április 13.

Halálos iramban filmek sorrendben:

Halálos iramban (2001)
Halálosabb iramban (2003)
Halálos iramban: Tokiói hajsza (2006)
Halálos iram (2009)
Halálos iramban: Ötödik sebesség (2011)
Halálos iramban 6. (2013)
Halálos iramban 7. (2015)
Halálos iramban 8 (2017)

Halálos iramban 8 (The Fate of the Furious) szinkronos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek