Mozifilmek
Ó, anyám! (Snatched)
Amikor Emilyt fiúja pont az egzotikus nyaralásuk előtt dobja, a lány rábeszéli túlzottan óvatos anyját, hogy utazzon el vele, ahol veszélyes kalandokba keverednek.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Ó, anyám!

Snatched

amerikai film (2017)
akció, vígjáték
16 éven aluliak számára nem ajánlott!
Emilyt (Amy Schumer) kirúgja a pasija, ő meg azt hiszi, hogy összedőlt a világ. Pedig a világ csak ezután dől össze: ugyanis a pár éppen egzotikus vakációra indult volna, és a magára maradt csaj jobb híján rábeszéli szuperóvatos anyukáját (Goldie Hawn), hogy ő utazzon el vele Dél-Amerikába.
Ennyire különböző két nő még nem volt egy családban. Nem bírják elviselni egymást, és ezt meg sem próbálják letagadni. A botrányos utazás azonban csak a kezdet: mert még el is rabolják őket. Ha ki akarnak jutni a dzsungelből, anya és lánya kénytelen összefogni... de ahhoz hihetetlen és elképesztően dilis kalandokat kell kiállniuk. 

Jonathan Levine (Fifti-fifti, Eleven testek) és a Női szervek producereinek fergeteges vígjátéka, a 15 év szünet után visszatérő Goldie Hawn és a bevállalós gátlástalanul vicces komikával Amy Schumerrel a főszerepben. Érdekesség: A Hawaii-n forgatott anya-lánya vígjáték főszerepére a filmstúdió eredetileg nem Goldie Hawn-t akarta, ám Amy Schumer ragaszkodott hozzá, sőt azzal fenyegetőzött, hogy elhagyja a projektet, ha nem ő játssza az anyját.
Ó, anyám! (2017) Amy Schumer és Goldie Hawn
Ó, anyám! (Snatched) poszter
Szereplők: Amy Schumer, Goldie Hawn, Kim Caramele, Raven Goodwin, Katie Dippold, Randall Park, Ike Barinholtz, Luis R. Espinoza, Luis F. Ramirez, Daniel Bess, Wanda Sykes, Joan Cusack, Moani Hara, Tom Bateman, Fidel Salcido, Carlos Diaz, Damion Scandrick, Andre Derizans, Nicholas J. Lockwood, Óscar Jaenada, Modesto Cordero, Bashir Salahuddin, Sergio Sanchez, Christopher Meloni, Jason Quinn, Arturo Castro, Pedro Haro, Linda Molina, Al Madrigal, Erik-Alexander Sanchez
Rendező: Jonathan Levine
Forgatókönyv: Katie Dippold
Operatőr: Florian Ballhaus
Vágó: Zene Baker, Melissa Bretherton
Zene: Chris Bacon, Theodore Shapiro
Látványtervező: Mark Ricker
Jelmez, kosztüm: Leesa Evans
Producer: Kim Caramele, Peter Chernin, Tonia Davis, Katie Dippold, Paul Feig, Jessie Henderson, Michele Imperato, Kevin Kane, Donald J. Lee Jr., Amy Schumer, Je
Stúdió: Chernin Entertainment, Feigco Entertainment, Twentieth Century Fox
Forgalmazó: InterCom
Hossz: 91 perc
Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2017. május 11.

Ó, anyám! (Snatched) hivatalos szinkronos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek