Mozifilmek
Csápi - Az óceán hőse (Deep)
Csápi, a kis polip és két barátja egy izgalmas utazásra indul, hogy megmentsék otthonukat, miközben számos veszélyes akadályon kell keresztülúszkálniuk.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Csápi - Az óceán hőse

Deep

amerikai, spanyol, belga film (2017)
animációs, kaland, vígjáték, családi
6 éven aluliak számára nem ajánlott!
Csápi, a kalandvágyó kis polip, Evó, a tudálékos horgászhal és Alíz, az izgága makréla, a három jóbarát az óceán legmélyén, egy varázslatos világot rejtő árokban él. Sok-sok évvel azután, hogy az óceánok szintje megemelkedett, és az emberiség elhagyta a Földet, a különleges vízi lények továbbra is gondtalanul lubickolnak az oltalmat adó végtelen mélységben. Ám egy nap egy váratlan baleset szétrombolja a védelmet nyújtó otthonukat, és a közösség őrzője, a hatalmas Kraken egy fontos küldetéssel bízza meg a kis polipot.
Csápi barátaival karöltve nekivág az ismeretlen óceánnak, hogy új hazát keressen mindannyiuk számára. Az elszánt herkentyű csapatra tengernyi kaland és móka vár, miközben rémisztő ellenségekre és kedves barátokra is szert tesznek. A kissé vérszomjas murénával, Maurával kiegészülve olyan helyekre is eljutnak, mint a víz borította New York, a híres-nevezetes Titanic roncsok vagy a jeges sarkvidék. De vajon sikerül megmenteniük az óceánt, hogy az újra a világ legbulisabb helye legyen? 

Ha kíváncsi vagy erre az izgalmas kalandra, tarts Csápival és barátaival és fedezd fel az óceán csodás világát! A tavasz legszuperebb vízi kalandja, május 11-től a mozikban!
Csápi - Az óceán hőse (Deep) animációs film
Csápi - Az óceán hőse (2017) poszter
Szereplők/Hangok: Jess Harnell, Phil LaMarr, Jeff Bennett, Dave Fennoy, Bob Bergen, William Salyers, Joe Hernandez, Anna Vocino, Terri Douglas, Joe Ochman, Beth Rollan, Lindsey Alena
Rendező: Julio Soto Gurpide
Forgatókönyv: Mike de Seve, Julio Soto Gurpide, Jose Tatay, Joe Vitale
Zene: Fernando Velázquez
Producer: Javier Ares, Jorge Bazaco, Claudia Bluemhuber, Florian Dargel, Sara del Castillo Soto, Ignasi Estapé, Jan Goossen, Eneko Gutiérrez, Ian Hutchinson, Na
Stúdió: The Thinklab, The Kraken Films, Umedia, Propulsion, Grid Animation
Forgalmazó: Freeman Film
Hossz: 92 perc
Korhatár: 6 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2017. május 11.

Csápi - Az óceán hőse (Deep) szinkronos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek