Filmek - mozi-dvd.hu

Sárkányvarázs

Dátum: 2017. május 16. kedd, 16:00
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Animációs
Sárkányvarázs (The Dragon Spell)
Tímár Misi mindig is arról álmodozott, hogy egy nap olyan bátor sárkányvadász legyen, mint édesapja. Apja szigorú tiltása ellenére, bizony komoly kalamajkába keveredik.

Sárkányvarázs mozipremier

The Dragon Spell

angolrán film (2016)
animációs, kaland, vígjáték, családi, fantasy
6 éven aluliak számára nem ajánlott!
Tímár Misi mindig is arról álmodozott, hogy egy nap olyan bátor sárkányvadász legyen, mint édesapja. Amikor megtudja, hogy egy sárkány elszabadult a varázsvilágban, és a faluja veszélyben van, elhatározza, hogy Ő maga néz szembe a tűzokádó fenevaddal. Kalandos útja során új barátokra lel, akik segítik a nem mindennapi küldetésben. Csak a bátorságukon múlik, hogy legyőzik-e a feltámadt sárkányt és hazatérhessenek a varázsvilágból.

Készülj fel egy varázslatos utazásra! Az ukránok első egész estés 3D-animációs filmje garantált szórakozást nyújt az egész családnak!
Sárkányvarázs (The Dragon Spell) ukrán animációs film
Sárkányvarázs (2017) poszter
Szereplők/Hangok: Marc Thompson, Jason Griffith, Mike Pollock, Alyson Leigh Rosenfeld, Allen Enlow, Jake Paque, Kate Bristol, Viktor Andrienko, William Tost, Vasyl Virastyuk, Ruslana Pysanka, Melissa Schoenberg, Eileen Stevens Rendező: Depoyan Manuk
Forgatókönyv: Pamela Hickey, Olena Shulga, Dennys McCoy, Anne D. Bernstein, Russell Marcus, Jeffrey Hylton, Joe Vitale, Phil Parker, Svetlana Kutsenko
Operatőr: Dmytro Nedrya
Vágó: Manwel Aramian, Vitaliy Arsenin, Vladyslav Arsenin
Zene: Sergey Krutsenko
Producer: Dmytro Belinkiy, Iryna Manzhosova, Igor Roma
Stúdió: Panama GrandPrix
Forgalmazó: ADS Service Kft.
Hossz: 85 perc
Korhatár: 6 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb
Mozipremier: 2017. május 25.