• Filmhír: 3. Nemzetközi Természetfilm Fesztivál - Gödöllő
Filmhírek
3. Nemzetközi Természetfilm Fesztivál (2017)
2017. május 26-28. között, harmadik alkalommal kerül megrendezésre Gödöllőn, a Nemzetközi Természetfilm Fesztivál!

3. Nemzetközi Természetfilm Fesztivál - Gödöllő

Gödöllő, Gödöllői Királyi Kastély - Grassalkovich-kastély, május 26 - 28.

A Nemzetközi Természetfilm Fesztivál mára a régió egyik kiemelkedő természet- és környezetvédelmi eseménye lett. A szakma és a média támogatásával sikerült elérnünk, hogy a Fesztivál idején a figyelem Gödöllőre, a természeti értékeinkre és azok védelmére irányuljon.

2017-ben a Fesztivál égisze alatt két Filmszemle (a Nemzetközi Filmszemle és a Kárpát-medencei Filmszemle) kerül megrendezésre. Az idei versenyre a világ 58 országából közel 300 nevezés érkezett, melyk közt a legnagyobb európai filmes és TV stúdiók alkotásai is megtalálhatók. Gödöllőn a teljes versenyprogram, míg a Fesztivállal egy időben 19 magyar és 2 erdélyi nagyvárosban természet- és környezetvédelmi tematikájú filmek válogatása kerül levetítésre az Országos Természet - és Környezetvédelmi Filmnapok programon belül.

A versenyfilmek ingyenes vetítése mellett a már hagyományosnak mondható természetvédelmi-környezetvédelmi szórakoztató programok, a megújuló Varázslatos Magyarország szabadtéri fotókiállítás, az idén első alkalommal meghirdetett Trash Art Magyarország hulladékszobor-kiállítás, filmszakmai és környezetvédelmi konferenciák, "Jam for Nature" zenei tehetségkutató verseny és könnyűzenei koncertek várják a látogatókat 2017 májusában Gödöllőn.
A Fesztivál 2017-es Gáláján hazai és külföldi nevezett alkotók, és a szakma képviselői jelenlétében 6 kiemelt díj, 9 szekció díj és számos különdíj kerül átadásra.


További információ és részletes program: godollofilmfest.com
3. Nemzetközi Természetfilm Fesztivál - Gödöllő (2017)
3. Nemzetközi Természetfilm Fesztivál (2017) plakát


GNT FESZTIVÁL 2017 - Intro, programajánló videó

  • Ehhez a cikkhez: 3. Nemzetközi Természetfilm Fesztivál - Gödöllő jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

Filmhírek