Mozifilmek
Kipörgetve (Overdrive) akció, thriller
Egy autótolvaj testvérpár öszetűzésbe kerül a helyi maffiafőnökkel, amikor megpróbálják ellopni a több millió eurót érő Bugattiját.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Kipörgetve

Overdrive

francia, amerikai film (2017)
akció, thriller
16 éven aluliak számára nem ajánlott!
Luxusautókkal a francia Riviérán száguldozni király dolog. Andrew és Garrett (Scott Eastwood és Freddie Thorp) testvérek és tolvajok, méghozzá a legjobbak. Megbízást kapnak, hogy lopjanak el egy gyönyörű és több millió eurót érő Bugattit a festői Dél-Franciaországban élő helyi maffiafőnöktől. Ám egy váratalan baki folytán a nyerő párost tetten érik. A feldühödött tulajdonos, Jacomo Morier (Simon Abkarian) ráveszi a srácokat, fújják meg ősellensége legnagyobb becsben tartott trófeáját, egy 1962-es Ferrari 250 GTO-t, különben az életükkel kell fizetniük a ballépésük miatt.
A Foster tesók, akik már járatosak a balhés ügyekben, egy olyan tuti tervet eszelnek ki, amivel nem csak a menő járgányt szerezhetik meg, de a francia gengszternek is keresztbe tehetnek.

Öveket becsatolni! Antonio Negret pörgős akciófilmje, Scott Eastwood és Freddie Thorp főszereplésével, július 6-tól a mozikban!
Kipörgetve (Overdrive) Scott Eastwood, Freddie Thorp
Kipörgetve (Overdrive) poszter
Szereplők: Ana de Armas, Scott Eastwood, Gaia Weiss, Freddie Thorp, Clemens Schick, Simon Abkarian, Moussa Maaskri, Philippe Ohrel, Frédéric Anscombre, Tom Leeb, Kaaris, Fabian Wolfrom, Magne-Håvard Brekke, Abraham Belaga, Pierre-Marie Mosconi, Marc de Panda, Mickaël Collart, Joshua Fitoussi, Rodolfo Velasco
Rendező: Antonio Negret
Forgatókönyv: Michael Brandt, Derek Haas
Operatőr: Laurent Barès
Vágó: Samuel Danési, Sophie Fourdrinoy
Látványtervező: Arnaud Le Roch
Jelmez, kosztüm: Agnès Beziers
Producer: Michael Brandt, Serge de Poucques, Morgan Emmery, Sylvain Goldberg, Derek Haas, Jean-Charles Levy, Grégoire Melin, Pierre Morel, Adrian Politowski, Re
Stúdió: Kinology, Sentient Pictures, Umedia
Forgalmazó: Freeman Film
Hossz: 96 perc
Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2017. július 6.

Kipörgetve (Overdrive) szinkronos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek