Mozifilmek
Az Emoji-film (The Emoji Movie)
Fedezd fel a telódban rejtőző titkos világot! A vicces mozifilm felfedi az okostelefonok applikációi mögött élő Emojik kalandjait!

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Az Emoji-film

The Emoji Movie

amerikai film (2017)
animációs, családi, vígjáték
6 éven aluliak számára nem ajánlott!
Még nincs minden felfedezve: feltérképezetlen univerzumok vesznek körül minket, még ha nem is tudunk róluk...talán azért, mert nagyon kicsik. Az okostelefonjában például mindenkinek van: egy boldog völgy, ahol a különféle szmájlik és hangulatjelek élnek és dolgoznak. Gene azonban az emojik világában különlegesnek számít, ugyanis akár több érzelem kifejezésére is képes. Gene ennek nem örül: szeretne csak egy normális emoji lenni. A képessége meg is bolygatja a rendet és az emojik hatalmas veszélybe kerülnek. Gene és három barátja így kalandos vándorútra indul, egyre veszélyesebb alkalmazásokon át, hogy megmentsék a világukat, mielőtt végleg törölnék őket.

A játékos, ötletes animációs film olyan világba vezet, ahova sosem hittük volna, hogy eljutunk: egy okostelefon agyába, és az ott élő ábrák titkos életének közelébe. E film után senki nem fog tudni nevetés nélkül a telefonjára nézni!
Az Emoji-film (The Emoji Movie) animációs film
Az Emoji-film (The Emoji Movie) poszter
Szereplők/Hangok: T.J. Miller, James Corden, Anna Faris, Maya Rudolph, Steven Wright, Jennifer Coolidge, Patrick Stewart, Christina Aguilera, Sofía Vergara, Rachael Ray, Sean Hayes, Jake T. Austin, Tati Gabrielle, Jude Kouyate, Jeffrey Ross, Hunter March, Tony Leondis, Melissa Sturm, Eric Siegel, Sean Giambrone, Timothy Durkin, Liam Aiken, Wendell Brooks, Thom Bishops, Kevin Chamberlin, William Townsend, Adam Brown, Joe Whyte, Conrad Vernon, William J. Caparella
Rendező: Tony Leondis
Forgatókönyv: Tony Leondis, Eric Siegel, Mike White
Vágó: William J. Caparella
Zene: Patrick Doyle
Látványtervező: Carlos Zaragoza
Producer: Theresa Bentz, John Kreidman, Michelle Raimo, Ben Waisbren
Stúdió: Columbia Pictures, LStar Capital, Sony Pictures Animation
Forgalmazó: InterCom
Hossz: 86 perc
Korhatár: 6 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2017. augusztus 10.

Az Emoji-film (The Emoji Movie) szinkronos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek