Mozifilmek
K.O. (2017) francia thriller
Miután egyik megalázott alkalmazottja felindultságból meglövi, a médiamágnás Antoine kórházban ébred fel, de mintha mindent kicseréltek volna körülötte.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

K.O.

K.O.

francia film (2017)
thriller
16 éven aluliak számára nem ajánlott!
A sármos Antoine (Laurent Lafitte - Apu vagy anyu?) egy médiabirodalom fejeként nem ismer félelmet. A munkájában és magánéletében is kegyetlenül elnyomja és kihasználja a környezetét. Öltönyben lezserül feszítő playboy, aki éjszakáról éjszakára cseréli a nőket, és a benne felgyülemlő szenvedélyt bokszmeccseken éli ki.
Miután egyik megalázott alkalmazottja felindultságból meglövi és Antoine kórházban ébred fel, mintha mindent kicseréltek volna körülötte. Hirtelen egy tökéletesen átlagos ember bőrében találja magát, és mindenki teljesen más szerepet tölt be az életben, mint a merénylet előtt. A barátai az ellenségei és az ellenségei a barátai? Vajon álmodik, vagy ez a valóság? Netán egy gonosz tréfa áldozata lett? Antoine elhatározza: ha törik, ha szakad, visszaszerzi mindazt, amit egycsapásra elveszített.

A kultikus francia sorozat, a kísérteties Visszajárók alkotója, Fabrice Gobert ezúttal nagyjátékfilmben bizonyítja, mennyire mestere a feszültségteremtésnek. A K.O. a legnagyobb francia filmeket megidéző, egyszerre izgalmas és lebilincselő thriller.
K.O. (2017) francia thriller
K.O. (2017) poszter
Szereplők: Laurent Lafitte, Chiara Mastroianni, Pio Marmaï, Clotilde Hesme, Zita Hanrot, Jean-Charles Clichet, Sylvain Dieuaide, Jean-François Sivadier, Djigui Diarra, Grégoire Monsaingeon, Phareelle Onoyan, Alain Libolt, Hortense Monsaingeon, Sava Lolov, Maud Wyler, Talina Boyaci, Laetitia de Fombelle, Robert Plagnol, Arthur Mazet, Guillaume Toucas, Clémentine Verdier, Oussama Kheddam, Anne Serra, Marie Zabukovek, Mahipal Singh, Axelle Simon, Armelle Yons, William Gay, Christophe Truchi, Alfred Dumont
Rendező: Fabrice Gobert
Forgatókönyv: Valentine Arnaud, Fabrice Gobert
Operatőr: Patrick Blossier
Zene: Jean-Benoît Dunckel
Producer: Giles Daoust, Catherine Dumonceaux, Philippe Logie, Xavier Rigault, Marc-Antoine Robert
Stúdió: 2.4.7. Films, Wild Bunch, France 2 Cinéma
Forgalmazó: Mozinet
Hossz: 115 perc
Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2017. augusztus 17.

K.O. (2017) szinkronos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek