Mozifilmek
A mogyoró-meló 2. (The Nut Job 2: Nutty by Nature)
Grimbusz és barátai a Szabadság parkban találnak új otthont, ám ott a város pénzéhes polgármestere vidámparkot készül építeni.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

A mogyoró-meló 2.

The Nut Job 2: Nutty by Nature

kanadai, amerikai, dél-koreai film (2017)
animációs, családi, vígjáték
6 éven aluliak számára nem ajánlott!
Grimbusz és barátai, Haver, Andie és Bizsu élnek, mint hal a vízben, jobban mondva, mint rágcsáló a mogyiboltban. Ám az idilli állapotnak egyszeriben vége szakad, amikor imádott éléskamrájuk a levegőbe repül. Fedél nélkül maradni még egy mókusnak is kemény dió, szerencsére azonban az árnyas Szabadság parkban hőseink hamarosan régi-új otthonra lelnek. Csak egy a bökkenő: a város pénzéhes polgármestere nagy profit reményében vidámparkot készül építeni, éppen ott, ahol Grimbuszék vertek tanyát.
A rágcsálóbagázsnak nincs más választása, mint összefogni a park többi állatával, és szembeszállni a polgármesterrel, a lányával és egy őrült sintérrel, hogy megmenthessék Mogyorországot.

A rendkívül népszerű első rész (A mogyoró-meló) folytatásában, az éhes rágcsálók visszatérnek. Augusztus közepén megint indul a mandula a mozikban 3D-ben is!
A mogyoró-meló 2. (2017) animációs film
A mogyoró-meló 2. (2017) poszter
Szereplők/Hangok: Will Arnett, Katherine Heigl, Maya Rudolph, Jackie Chan, Isabela Moner, Peter Stormare, Bobby Cannavale, Bobby Moynihan, Jeff Dunham, Gabriel Iglesias, Sebastian Maniscalco, Tom Kenny, Kari Wahlgren, Rob Tinkler, Julie Lemieux, Josh Robert Thompson, Dwayne Hill, Jess Harnell, Fred Tatasciore, Andrew Ortenberg, Greg Chun, Dave Fennoy, Laraine Newman, Justin Felbinger, Cal Brunker, Bob Barlen, Emma Dale, Jamie Dennis, Lukas Engel, Jonathan Dixon
Rendező: Cal Brunker
Forgatókönyv: Bob Barlen, Cal Brunker, Scott Bindley, Peter Lepeniotis, Daniel Woo
Vágó: Paul Hunter
Zene: Heitor Pereira
Producer: Hongjoo Ahn, Yer Hyun Baek, Bob Barlen, William Bindley, Suk Whan Chang, Liang Chen, Chan Hyong Chung, Hoe Jin Ha, Sang-Gil Han, Sen Jia, Myun Young J
Stúdió: ToonBox Entertainment, Redrover Co. Ltd., Gulfstream Pictures
Forgalmazó: Freeman Film
Hossz: 91 perc
Korhatár: 6 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2017. augusztus 17.

A mogyoró-meló 2 (2017) magyar szinkronos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek