Filmek - mozi-dvd.hu

Amerikai bérgyilkos

Dátum: 2017. szeptember 02. szombat, 19:39
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Akció
Amerikai bérgyilkos (American Assassin) akció, thriller
Személyes tragédiája után, a fiatal és bosszúszomjas Mitch-et képességei miatt beszervezik a CIA terrorelhárító részlegéhez.

Amerikai bérgyilkos mozipremier

American Assassin

amerikai film (2017)
akció, thriller
18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Mitch Rapp (Dylan O'Brien) életét egy szörnyű tragédia árnyékolja be: egy terrorista támadás során a szeme láttára ölik meg a menyasszonyát. A mindenre elszánt férfi személyes bosszút esküszik, egyetlen célja, hogy kiiktassa a kegyetlen merénylőket.
Az egykori sikeres atlétára a CIA igazgatóhelyettese, Irene Kennedy (Sanaa Lathan) is felfigyel: felveszi Mitchet az ügynökség elit terroristaelhárító programjába, majd a hidegháborús veterán, a kőkemény Stan Hurley (Michael Keaton) kezeire bízza. A kiképzés során a hajthatatlan Rapp profi gyilkológéppé válik, aki nem kímél egyetlen fanatikus merénylőt sem. A fiatal hírszerző hamarosan a Közel-Kelet legveszélyesebb radikális harcosaival találja szembe magát, akik bármilyen eszközt képesek bevetni, hogy világuralomra törjenek. Az eleinte véletlenszerű támadásoknak tűnő akciókról rövidesen kiderül, hogy ugyanaz a személy áll mögöttük: egy Szellem fedőnevű alak (Taylor Kitsch), akit a Közel-Keleten akarja kirobbantani a harmadik világháborút.

Az Emmy-díjas Michael Cuesta (Jobb, ha hallgatsz) lebilincselő, látványos akciókkal és feszült pillanatokkal teli akció-thrillere Vince Flynn 2010-es American Assassin (Amerikai bérgyilkos) című, nagy sikerű regénye alapján Dylan O´Brien és Michael Keaton főszereplésével.
Amerikai bérgyilkos (2017) akció, thriller
Amerikai bérgyilkos (2017) poszter
Szereplők: Dylan O'Brien, Taylor Kitsch, Michael Keaton, Scott Adkins, Sanaa Lathan, Shiva Negar, David Suchet, Kamil Lemieszewski, Sydney White, Göksun Çam, Charlotte Vega, Evie Wray, Kiera Bell, Navid Negahban, Ayse Eldek, Trevor White, Andrew Pleavin, Michael Wildman, Joseph Long, Bentley Kalu, Chris Webster, Nej Adamson, Jeff Davis, Lamin Tamba, Khalid Laith, Bern Collaço, Alaa Safi, Ronan Summers, Kola Bokinni, Joost Janssen
Rendező: Michael Cuesta
Író: Vince Flynn
Forgatókönyv: Stephen Schiff, Michael Finch, Edward Zwick, Marshall Herskovitz
Operatőr: Enrique Chediak
Vágó: Conrad Buff IV
Zene: Steven Price
Látványtervező: Andrew Laws
Jelmez, kosztüm: Anna B. Sheppard
Producer: Lorenzo di Bonaventura, Aidan Elliott, Pierre Ellul, Marco Valerio Pugini, Daniel M. Stillman, Nick Wechsler
Stúdió: CBS Films, Lionsgate, Di Bonaventura Pictures
Forgalmazó: Freeman Film
Hossz: 111 perc
Korhatár: 18 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb
Mozipremier: 2017. szeptember 14.