Filmek - mozi-dvd.hu

47 méter mélyen

Dátum: 2017. szeptember 03. vasárnap, 15:59
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Horror film
47 méter mélyen (47 Meters Down) horror, thriller
Miután leszakadnak a hajóról, Lisa és Kate csapdába esik egy ketrecben 47 méter mélyen, körülöttük vérszomjas cápákkal, miközben egyre fogy az oxigénjük.

47 méter mélyen mozipremier

47 Meters Down

angol, amerikai, dominikai film (2017)
dráma, horror, thriller
16 éven aluliak számára nem ajánlott!
Két lánytestvér Mexikóban nyaral, ahol a tengerpart és az éjszakai élet segítik a könnyed kikapcsolódásukat. A lányok egy nap extrém cápanézésre indulnak, s a kirándulás során egy rácsos ketrecben merülnek le az óceán mélyére, hogy közvetlen közelről is láthassák a gyilkos ragadozókat. A biztonsági ketrecet tartó kábel azonban váratlanul elszakad, s 47 méter mélybe süllyed. A lányoknak alig egy órányi oxigénje marad a palackjukban, s ha mindez nem lenne elég, hemzsegnek körülöttük a vérszomjas cápák is. Halálos versenyfutás kezdődik az idővel az életükért.

A 47 méter mélyen az idei nyár egyik legnagyobb horror-sikere volt az Egyesült Államokban. A 47 méter mélyen főszerepeiben a Golden Globe-díjra jelölt Mandy Moore (Rólunk szól, Neveletlen hercegnő, Séta a múltba) és a népszerű tévésorozatokból ismert Claire Holt (Hazug csajok társasága, Vámpírnaplók) láthatók, mellettük feltűnik még a szintén Golden Globe-díjra jelölt Matthew Modine (Acéllövedék, A sötét lovag: Felemelkedés) is. A 47 méter mélyen a cápás horrorfilmek legjobb hagyományait követi, klausztrofób tengermélyi jelenetei garantált rémületet kínálnak a műfaj szerelmeseinek.
47 méter mélyen (47 Meters Down) horror, thriller
47 méter mélyen (2017) poszter
Szereplők: Mandy Moore, Claire Holt, Chris Johnson, Yani Gellman, Santiago Segura, Matthew Modine, Mayra Juarez, Axel Mansilla
Rendező: Johannes Roberts
Forgatókönyv: Johannes Roberts, Ernest Riera
Operatőr: Mark Silk
Vágó: Martin Brinkler
Zene: tomandandy
Látványtervező: David Bryan
Jelmez, kosztüm: Eleanor Baker
Producer: Iain Abrahams, Byron Allen, Mark Borde, Andrew Boucher, Alastair Burlingham, Chris Charalambous, Cion, Will Clarke, David Dennehy, Mark DeVitre, Carol
Stúdió: thefyzz, Tea Shop & Film Company, Entertainment Studios Motion Pictures
Forgalmazó: Vertigo Média Kft.
Hossz: 89 perc
Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb
Mozipremier: 2017. szeptember 21.