Mozifilmek
47 méter mélyen (47 Meters Down) horror, thriller
Miután leszakadnak a hajóról, Lisa és Kate csapdába esik egy ketrecben 47 méter mélyen, körülöttük vérszomjas cápákkal, miközben egyre fogy az oxigénjük.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

47 méter mélyen

47 Meters Down

angol, amerikai, dominikai film (2017)
dráma, horror, thriller
16 éven aluliak számára nem ajánlott!
Két lánytestvér Mexikóban nyaral, ahol a tengerpart és az éjszakai élet segítik a könnyed kikapcsolódásukat. A lányok egy nap extrém cápanézésre indulnak, s a kirándulás során egy rácsos ketrecben merülnek le az óceán mélyére, hogy közvetlen közelről is láthassák a gyilkos ragadozókat. A biztonsági ketrecet tartó kábel azonban váratlanul elszakad, s 47 méter mélybe süllyed. A lányoknak alig egy órányi oxigénje marad a palackjukban, s ha mindez nem lenne elég, hemzsegnek körülöttük a vérszomjas cápák is. Halálos versenyfutás kezdődik az idővel az életükért.

A 47 méter mélyen az idei nyár egyik legnagyobb horror-sikere volt az Egyesült Államokban. A 47 méter mélyen főszerepeiben a Golden Globe-díjra jelölt Mandy Moore (Rólunk szól, Neveletlen hercegnő, Séta a múltba) és a népszerű tévésorozatokból ismert Claire Holt (Hazug csajok társasága, Vámpírnaplók) láthatók, mellettük feltűnik még a szintén Golden Globe-díjra jelölt Matthew Modine (Acéllövedék, A sötét lovag: Felemelkedés) is. A 47 méter mélyen a cápás horrorfilmek legjobb hagyományait követi, klausztrofób tengermélyi jelenetei garantált rémületet kínálnak a műfaj szerelmeseinek.
47 méter mélyen (47 Meters Down) horror, thriller
47 méter mélyen (2017) poszter
Szereplők: Mandy Moore, Claire Holt, Chris Johnson, Yani Gellman, Santiago Segura, Matthew Modine, Mayra Juarez, Axel Mansilla
Rendező: Johannes Roberts
Forgatókönyv: Johannes Roberts, Ernest Riera
Operatőr: Mark Silk
Vágó: Martin Brinkler
Zene: tomandandy
Látványtervező: David Bryan
Jelmez, kosztüm: Eleanor Baker
Producer: Iain Abrahams, Byron Allen, Mark Borde, Andrew Boucher, Alastair Burlingham, Chris Charalambous, Cion, Will Clarke, David Dennehy, Mark DeVitre, Carol
Stúdió: thefyzz, Tea Shop & Film Company, Entertainment Studios Motion Pictures
Forgalmazó: Vertigo Média Kft.
Hossz: 89 perc
Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2017. szeptember 21.

47 méter mélyen (47 Meters Down) szinkronos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 2 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek