Mozifilmek
My Little Pony - A film (My Little Pony: The Movie)
A világ legismertebb pónijai először a mozivásznon! A kedves lovacskák felejthetetlen utazásra indulnak, hogy megmentsék szeretett otthonukat.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

My Little Pony - A film

My Little Pony: The Movie

kanadai, amerikai film (2017)
animációs, családi, fantasy, mese
6 éven aluliak számára nem ajánlott!
Létezik egy varázslatos birodalom, Equestria, ahol a színes kis pónik boldogan tengetik az életüket. Itt laknak a jóbarátok: a csodálatos és nagyon okos unikornis, Twilight Sparkle, a legtalálékonyabb farmerlány, Applejack, a szivárvány sörényű pegazus, Rainbow Dash, a csacska és mindig mókára kész póni, Pinkie Pie, a kedves és őszinte, Fluttershy, és a divatban nagyon járatos Rarity.
Ám egy nap a gonosz és vasöklű uralkodó, Storm király szemet vet a kis pónik hazájára, akik összefognak és útra kelnek a védelmet nyújtó városka, Ponyville határain túlra. Felejthetetlen utazás veszi kezdetét, miközben új barátokat ismernek meg, veszélyes kalandokba bonyolódnak, és a barátság csodálatos erejét bevetve próbálják megmenteni otthonukat.

Az immár 7. évadát élő, világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő My Little Pony TV-sorozat szereplői - a rajongók nagy örömére - végre a mozikban is életre keltik a barátság varázslatos erejét. Kicsik és nagyok együtt nevethetnek, izgulhatnak majd a kedves kis pónik izgalmas és hihetetlenül látványos kalandokkal teli utazásán.
My Little Pony - A film (My Little Pony: The Movie) animációs film
My Little Pony - A film (2017) poszter
Szereplők/Hangok: Emily Blunt, Kristin Chenoweth, Liev Schreiber, Michael Peña, Sia, Taye Diggs, Uzo Aduba, Zoe Saldana, Andrea Libman, Ashleigh Ball, Cathy Weseluck, Tabitha St. Germain, Tara Strong, Max Martini, Britt McKillip, Shannon Chan-Kent, Nicole Oliver, Michelle Creber, Sam Vincent, Michael Dobson, Kazumi Evans, Peter New, Rebecca Shoichet
Rendező: Jayson Thiessen
Forgatókönyv: Meghan McCarthy, Rita Hsiao, Michael Vogel, Joe Ballarini, Lauren Faust, Bonnie Zacherle
Operatőr: Anthony Di Ninno
Vágó: Braden Oberson
Zene: Daniel Ingram
Producer: Haven Alexander, Arlyn Bantog, Kyle Benn, Jeyun Choi, Stephen Davis, Josh Feldman, Brian Goldner, Marcia Gwendolyn Jones, Meghan McCarthy, Kirsten New
Stúdió: Lionsgate, Allspark Pictures, DHX Media
Forgalmazó: Freeman Film
Hossz: 99 perc
Korhatár: 6 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2017. október 12.

My Little Pony - A film (My Little Pony: The Movie) szinkronos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek