Filmek - mozi-dvd.hu

Dzsungel

Dátum: 2017. október 07. szombat, 13:38
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Kalandfilm
Dzsungel (Jungle) dráma, thriller, kalandfilm
Yossi két barátjával a bolíviai dzsungelbe indul, de a kalandorok útja igazi rémálommá válik, miután túravezetőjük váratlanul magukra hagyja őket az őserdő mélyén.

Dzsungel mozipremier

Jungle

ausztrál, kolumbiai film (2017)
akció, kaland, dráma, thriller
16 éven aluliak számára nem ajánlott!
A valós eseményeken alapuló történet a civilizált életre ráunó, 22 éves Yossi útját követi, aki 1980-as évek elején két barátjával a bolíviai La Paz városába utazott egy életre szóló kaland reményében. A városban megismerkednek Karl Ruprechter osztrák utazóval, aki a dzsungel jó ismerőjének vallja magát, majd rá hagyatkozva felfedezőútra indulnak az amazóniai őserdő lenyűgöző, még felfedezetlen területeire. A fiatal kalandorok valóra vált álma azonban igazi rémálommá válik, miután újdonsült túravezetőjük váratlanul magukra hagyja őket a dzsungel mélyén. A magára maradt Yossi és társai ezután három hétig küzdenek az életben maradásért, egy ismeretlen és veszélyekkel teli helyen, ahonnan nem biztos hogy élve kijutnak.

Greg McLean (Wolf Creek - A haláltúra, A fenevad) új filmje az Ausztráliában élő izraeli kalandor és író, Yossi Ghinsberg emlékiratai alapján. A megtörtént eseményeken alapuló történetben Ghinsberg szerepében Daniel Radcliffe (Harry Potter-filmek) szakállasan és drámaian lefogyva alakítja a nagy túlélőt.
Dzsungel (2017) Alex Russell és Daniel Radcliffe
Dzsungel (2017) poszter
Szereplők: Daniel Radcliffe, Thomas Kretschmann, Lily Sullivan, Yasmin Kassim, Alex Russell, Jacek Koman, Joel Jackson, Angie Milliken, Luis Jose Lopez, Paris Moletti, Joey Vieira
Rendező: Greg McLean
Író: Yossi Ghinsberg
Forgatókönyv: Justin Monjo
Operatőr: Stefan Duscio
Vágó: Sean Lahiff
Zene: Johnny Klimek
Látványtervező: Matthew Putland
Producer: Jesica A. Andres, Yvonne Collins, Todd Fellman, Mike Gabrawy, Yossi Ghinsberg, Lawrence Greenberg, Rodrigo Guerrero, Gary Hamilton, Ryan Hamilton, Jef
Stúdió: Babber Films, Cutting Edge Group, Screen Australia
Forgalmazó: Pannonia Entertainment Ltd.
Hossz: 115 perc
Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb
Mozipremier: 2017. október 26.