Mozifilmek
Dzsungel (Jungle) dráma, thriller, kalandfilm
Yossi két barátjával a bolíviai dzsungelbe indul, de a kalandorok útja igazi rémálommá válik, miután túravezetőjük váratlanul magukra hagyja őket az őserdő mélyén.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Dzsungel

Jungle

ausztrál, kolumbiai film (2017)
akció, kaland, dráma, thriller
16 éven aluliak számára nem ajánlott!
A valós eseményeken alapuló történet a civilizált életre ráunó, 22 éves Yossi útját követi, aki 1980-as évek elején két barátjával a bolíviai La Paz városába utazott egy életre szóló kaland reményében. A városban megismerkednek Karl Ruprechter osztrák utazóval, aki a dzsungel jó ismerőjének vallja magát, majd rá hagyatkozva felfedezőútra indulnak az amazóniai őserdő lenyűgöző, még felfedezetlen területeire. A fiatal kalandorok valóra vált álma azonban igazi rémálommá válik, miután újdonsült túravezetőjük váratlanul magukra hagyja őket a dzsungel mélyén. A magára maradt Yossi és társai ezután három hétig küzdenek az életben maradásért, egy ismeretlen és veszélyekkel teli helyen, ahonnan nem biztos hogy élve kijutnak.

Greg McLean (Wolf Creek - A haláltúra, A fenevad) új filmje az Ausztráliában élő izraeli kalandor és író, Yossi Ghinsberg emlékiratai alapján. A megtörtént eseményeken alapuló történetben Ghinsberg szerepében Daniel Radcliffe (Harry Potter-filmek) szakállasan és drámaian lefogyva alakítja a nagy túlélőt.
Dzsungel (2017) Alex Russell és Daniel Radcliffe
Dzsungel (2017) poszter
Szereplők: Daniel Radcliffe, Thomas Kretschmann, Lily Sullivan, Yasmin Kassim, Alex Russell, Jacek Koman, Joel Jackson, Angie Milliken, Luis Jose Lopez, Paris Moletti, Joey Vieira
Rendező: Greg McLean
Író: Yossi Ghinsberg
Forgatókönyv: Justin Monjo
Operatőr: Stefan Duscio
Vágó: Sean Lahiff
Zene: Johnny Klimek
Látványtervező: Matthew Putland
Producer: Jesica A. Andres, Yvonne Collins, Todd Fellman, Mike Gabrawy, Yossi Ghinsberg, Lawrence Greenberg, Rodrigo Guerrero, Gary Hamilton, Ryan Hamilton, Jef
Stúdió: Babber Films, Cutting Edge Group, Screen Australia
Forgalmazó: Pannonia Entertainment Ltd.
Hossz: 115 perc
Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2017. október 26.

Dzsungel (Jungle) magyar feliratos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek