Mozifilmek
Rossz anyák karácsonya (A Bad Moms Christmas)
Amy, Carla és Kiki ismét nagy kihívás elé néz Karácsonykor, ezért úgy döntenek szembeszállnak a hagyományokkal, ám egy dologgal nem számolnak: saját édesanyáikkal.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Rossz anyák karácsonya

A Bad Moms Christmas

amerikai film (2017)
vígjáték
16 éven aluliak számára nem ajánlott!
Az év legvarázslatosabb ünnepén, mikor minden pillanat csupa öröm és boldogság... na, ilyenkor köthetik csak fel igazán a gatyájukat az anyukák: jön a rohangálás az ajándékok után, a dekorálás és a napokon át tartó főzés. Nem is csoda, hogy Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) és Carla (Kathryn Hahn) ismét fellázad. A túlhajszolt trió megint szembe megy az árral, és magasról tesz a karácsonyi hagyományokra. A szabadelvű anyák ezúttal is a kimenőre hajtanak, a lehető legkevesebb energiából akarják kihozni a leglazább, legbulisabb karácsonyi ünnepet.
Egy dologgal azonban nem számolnak: a saját édesanyáik felbukkanásával. A tökéletes karácsony bűvöletében szocializálódott mamák (Susan Sarandon, Christine Baranski, Cheryl Hines) ugyanis ragaszkodnak a jól bevált mazochista anyaszerephez és az ünnep szentségéhez. És ekkor elszabadulnak a rénszarvasok és kinyílik pár vodkásüveg. Innentől kezdve már csak egy dolog biztos: ez az éj nem lesz csendes...

A nagy sikerű 2016-ban bemutatott Rossz anyák után, Jon Lucas, Scott Moore rendezőpáros új filmjében a túlstresszelt anyák visszatérnek! A bevállalós trió, úgy mint Mila Kunis, Kristen Bell és Kathryn Hahn ismét szembe megy az árral, és tesznek magasról a karácsonyi hagyományokra. A fergeteges vígjáték folytatásában az anyukák anyukái is megjelennek a színen, akiket olyan fantasztikus komikák alakítanak, mint Susan Sarandon, Christine Baranski és Cherly Hines.
Rossz anyák karácsonya (2017) Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn
Rossz anyák karácsonya (2017) magyar poszter
Szereplők: Kristen Bell, Mila Kunis, Justin Hartley, Jay Hernandez, Kathryn Hahn, David Walton, Cheryl Hines, Susan Sarandon, Christine Baranski, Oona Laurence, Peter Gallagher, Wanda Sykes, Joey Thurmond, Emjay Anthony, Ariana Greenblatt, Jill Kargman, Destiny Lopez, Lyle Brocato, Camden Ella Brown, Brian Kayode-Patrick Johnson, Francisco Perez, Nikki Tomlinson
Rendező: Jon Lucas, Scott Moore
Forgatókönyv: Jon Lucas, Scott Moore
Vágó: James Thomas
Látványtervező: Marcia Hinds
Producer: Bill Block, Mark Kamine, Suzanne Todd
Stúdió: Huayi Brothers Media, STX Entertainment
Forgalmazó: Freeman Film
Hossz: 90 perc
Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2017. november 9.

Rossz anyák karácsonya (A Bad Moms Christmas) magyar szinkronos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek